.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на fanton1

Question Не мога да си намеря аниме или сериал...

Както се споменава в заглавието не мога да си намеря нито интересно аниме (което да не прилича на рисувано от 5 годишно дете) нито интересен сериал които да ме кара с нетърпение да чакам следващия епизод. За това разчитам на вас да ми кажете вашите топ 5 (примерно или колкото се сещате любими сериали/аниме).
    Може да е глупава темата, но за мен е важна...

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Кажи само жанр и ще ти препоръчам анимета

Най-ти препоръчвам испанския сериал SMS.Доста епизоди са,първите десетина не са кой знае какво,но натам започва зарибявката..Във филма има всякакви ситуации (комедични,екшъни,драматич и,романтични и всичко останало).Филмчето разказва за живота на група тийнейджъри въвличащи се постоянно в неприятности.Ето и линк:
    http://zamunda.net/banan?id=223147&hit=1
    Като видиш рейтинга и коментарите ще разбереш,че е задължително този филм да се гледа

ако не ти се иска да го сваляш,понеже е близо 50GB можеш да го намериш във VBOX7,но с доста лошо качество..

Мега фен Аватара на baby_baby
    За сериали са ми любими : дневниците на вампира и древните

А аниме : аз проклетникът и миньоните

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    А аниме : аз проклетникът и миньоните
    Това не е аниме, а анимация... Има разлика.
    Добре де, светни ни какъв жанр харесваш? Някъде тук във форума имаше тема за аниме фенове и там имаше от всичко за всеки. От ужаси до 250ГБ лична колекция хентай.
    За аниме бих ти препоръчала Psycho pass, Tokyo Ghoul и Fullmetal Alchemist Brotherhood.
    За сериал...Breaking bad, Silicon Valley...

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от Cherry*Pie Виж мнението
    Това не е аниме, а анимация... Има разлика.
    Добре де, светни ни какъв жанр харесваш? Някъде тук във форума имаше тема за аниме фенове и там имаше от всичко за всеки. От ужаси до 250ГБ лична колекция хентай.
    За аниме бих ти препоръчала Psycho pass, Tokyo Ghoul и Fullmetal Alchemist Brotherhood.
    За сериал...Breaking bad, Silicon Valley...
    само аз ли мисля, че вторите сезони на психо пас и токио гоул мн ги прецакаха

Не си само ти... Ти да видиш филма на психо пас, английския не им е силна страна.

Мега фен
    психото не съм го гледал, а пуснаха и филм и ще трябва да подкарам анимето

аниме: Death note,Parasyte the maxim,Death parade,Mirai nikki-(по-странно е и от Parasyte),Overlord-наскоро започна и е всичко което Sword Art Online трябваше да бъде.

въпреки че не са неоткрити съкровища ще споменя и няколко сериала: House M.D,Californication,Game of thrones.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Cherry*Pie Виж мнението
    Гледам всички жанрове стига да са добре направени самите анимета. За тази тема за която говориш явно съм я пропуснал, но ще потърся, благодаря.

DamtiHam
    Guest
    SMS, който е споменат горе е изключително интересен, препоръчвам го.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    OMG
    SMS, да, определено и аз го препоръчвам, малко по-стар, испански сериал, но както по горе каза nikolai_77, си има всичко!
    За аниметата аз от еднаг одина съм спряла да гледам, защото не съм намерила нещо кой-знае колко "закачащо". Но още си ги знам любимите: Hagure Yuusha no Aestecia, Diabolic Lovers, Mirrai Nikki, Death Note, Noragami, Elfen Lied, Kaichou wa maid sama.

За аниме ти препоръчвам Фейри Тейл, наистина си заслужава :Д
    No rain - no flowers.. ❀❀

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си