Аз съм един странен човек без приятели, без роднини(освен семейството), без хора на които да имаш да споделиш или да се довериш.. да не говорим да разчиташ...
Това лято завърших университета и кво пак същото.. аз пак съм си онова тъжно и самотно хлапе...
Използвам социалните мрежи, излизам, опитвам се да завържа приятелства, но аз винаги съм тъжен и не мога дори да се забавлявам... вечно мрачен и негативно настроен... няма ли с какво да се занимавам.. привечер или през деня веднага ме превземат едни чувства и едни мисли които ме карат да се чувствам като парцал...
Все си мислех,че това някога ще спре..и тази година започна още по-гадно.. загубих близък човек и още повече това ме нараняваше... живеех и още живея без идея без желание дори..
Януари се запознах се съвсем случайно с едно момиче привидно нищо общо нямахме, тя беше от друг град по-малка от мен.. и започнах да и пиша, тя отговаряше от времме на време.. случи се така,че тя беше в лошо положение,тя не споделяше, но аз я потърсих намерих я, и от тогава тя разбра,че наистина държа на нея..
Започнахме много по сериозно да си комуникираме, виждахме се излизахме.. чувствах се може би прекрасно..
но в последствие се оказа,че тя в същото време и с други си пише и дори е излизала уж приятелски ... ... то и с мен така е излизала само приятелски..../...останал съм с различни очаквания от нея.. така ми каза... или по-точно търсила си е занимавка и само приятелство
След тази случка аз съм още по-убит от всякога, прибера се, хапна и седя и гледам в една точка.. : (