Първоначално написано от
stefani.george
Според мен ти изневерява. Моят приятел се държеше по абсолютно същия начин. Заедно бяхме четири години, а последната година и половина връзката ни беше от разстояние, защото той замина да учи в Пловдив. Комуникацията ни изобщо не вървеше. виждахме се рядко и само тогава всичко изглеждаше наред, но когато се върнеше обратно в Пловдив, пак се започваше същото вятърничаво отношение. Усещах, че не му пука за мен и не го интересува мнението ми. Постоянно беше на периоди. Накрая не издържах и започнах да го питам директно дали има друга, но той категорично отричаше или отбягваше темата. Карахме се, до бой сме стигали, но промяна никаква. Цялата тази драма продължи около година и накрая открих едни момичета, които ми препоръча една приятелка от Търново. Занимават се точно с такива проблеми като моя. Писаха си с приятеля ми известно време, до среща не се стигна, защото още в чата той написа, че е необвързан и че е отворен за нови връзки. Бях направо съсипана, но после осъзнах, че изобщо не е бил за мен и продължих напред. Сега си имам нов приятел и не съжалявам за нищо. Съветвам те да не се натъжаваш и стресираш заради някакви посредствени мъже, които не оценяват това което имат до себе си. Ако искаш мога да те свържа с тези момичета, поне да си сигурна дали не е просто от отвеяност.