Здравейте! Аз съм момче на 14 от София, тъкмо завършил 7 клас. Тази учебна година опознах по-добре една съученичка, която много не контактуваше с другите от класа. Открих, че е геймър и че има много приятели от целия свят, с които си пише по ФБ, както и че слушаме сходна музика. Започнахме да ходим заедно за закуска в голямото междучасие и да обсъждаме какви ли не теми. Първоначално се държах с нея като с приятел, но след време осъзнах, че я харесвам и започнах да й привличам вниманието. Дойде Коледа, когато по традиция с томбола си избираме човек, на който да подарим някакъв подарък. Е, паднахме се взаимно и си разменихме неща, свързани с любимите ни групи. Даде ми и бележка, в която ми каза колко специален съм за нея, но също така пишеше, че се радва на нашето ПРИЯТЕЛСТВО. В същото време целият клас ни бъзикаше, че сме заедно. След време обаче тя ми каза да спра да флиртувам, защото си има приятел. Отдалечих е от нея и щях да я забравя, но тя продължи да си говори с мен. Все пак реших да й призная чувствата си на 15.06, тъй като това щеше да ни бъде последния ден, когато се виждаме. Взех й тениска и й написах бележка, но така и не останахме насаме, за да й ги дам. Тя си тръгна и бях тъжен, но се сетих да й пиша, за да се видим на другия ден. Така и стана. Разхождахме си и квартала, говорехме си и усещах, че и двамата си прекарваме страхотно. Като я изпращах до спирката на трамвая тя каза, че може пак да се виждаме лятото и ме прегърна. Беше страхотно, но тя обаче не е прочела онази бележка, защото иначе щеше да ми пише. Аз й предложих да се мотаем из центъра и да ми прави компания, докато ходя до един магазин, но тя ми отговори, че не обича места с много хора. Смених тактиката и й предложих пак да отидем в местния парк, но тя отказа. Сега мисля отново да й предложа да се видим и там да й кажа, че я харесвам, но се чудя дали ме отбягва. Какво да правя? Как по-точно дай кажа, че я обичам? Не мога да спра да мисля за нея.