Прочетох го - аз съм герой !
Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
Може би беше заради изборът на специалност ... Та...ученето вървеше добре, докато не дойде един момент, в който се питах дали наистина мястото ми е там. Дали това съм аз? ... Паралено с това, започнах да правя първи стъпки към нещо, което исках много отдавна – да отворя галерия. Близо 3 месеца търсих помещение, намерих, а наскоро успях и да го закупя.
Занимаваш се с глупости и явно ще го правиш докато има кой да плаща за тях . Струва ми се че този момент вече е настъпил, иначе нямаше да си толкова сдухана .
Искам да обичам, искам и да бъда обичана. ... Липсва ми ласката, топлотата на влюбения човек. Подчертвавам на влюбения, тъй като тези неща може да получиш от всеки. Липсват ми разговорите с влюбения човек, липсват ми разходките, обядите, вечерите, закуските с влюбения човек. Липсват ми ...ходенето на почивка. Липсва ми сигурността. Усещам се как започвам да се демотивирам, само защото се чувствам самотно. Усещам как не искам да излизам с X или Y само, за да се забавлявам.
Чудо голямо !
Нямала любим човек... ми намери си бе ! Ти ако с твоя външен вид не можеш да си намериш, значи проблемът наистина е в теб и така ти се пада !
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Пожелавам ти в самотата да не направиш компромис със себе си само за да не си сама.
Тя точно това прави - иначе нямаше да е сама !
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Пандо, ти не се ли хвалеше, че си се сгодила тия дни или се бъркам?
Може така да и се е искало.
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
А да, и продължавай да се самоизолираш и някога може и да попаднеш в моята ситуация на изолация. Не ти го пожелавам. Възползвай се от възможностите за социализация щом ги имаш, защото любовта най-често се намира сред хората и сред контактите с нови хора.
Ооо не, можеш да си спокоен за нея - аз съм сигурен, че тя в един момент ще намери своя 50 годишен космат и дебел чичко, който има страхотно чувство за хумор и е такъв джентълмен, че плаща за всичките и прищевки !
мне, беше очевидна шега, т'ва със сгодяването
Сега последно, кое е истината и кое - лъжата? Сгодяването или това, че не си намерила чичкото ?
Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Самотата е висше благо. След време ще я търсиш, но няма да я намериш.
Ти си антисоциален или лицемер! Или и двете!
Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
Отново ти казвам че аз се предлагам, цял живот съм бил лишен от това да имам истинско момиче.
Да, ама пропускаш една много важна подробност - тя е жена, а ти мъж (уж)!
За жена е винаги по-лесно да си намери мъж, отколкото мъж да си намери жена.
Може да ти се струва, че щом жени търсят мъже, а мъже търсят жени, значи всеки може да си намери партньор. Да ама не! Работата е там, че жените търсят и искат да спят с едни и същи мъже и жените...
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
... не направиш компромис със себе си само за да не си сама.
просто чакат и се надяват желаният мъж да им изневери точно с тях. Както всъщност се случва ! Ти не участваш в тая схема по никой начин!
... винаги съм спирал контакт с момиче което съм преценил че е курве.
Не ти, а те ! Можеш да си сигурен, а ние не сме толкова глупави да ни разказваш такива неща !
Ако ме потърсиш никога няма да те оставя, винаги ще съм тук за теб... питай се какво губиш ако ми пишеш.
Ето, че още със следващото изречение, доказваш, че съм прав !
Тука удари дъното на жалкарството , извинявай, че ти го казвам, ама си е точно така.
Какво мислиш, че ще стане - тя ще се съгласи да излезете на среща и "всички заживели щастливо" ?! Айдйе бйе !?
Ще стане като всеки друг път при теб, а резултатът си го знаеш и без да ти го казвам .

Приятна вечер на всички !