- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хрониките на една панда
Прочетох го - аз съм герой!
Занимаваш се с глупости и явно ще го правиш докато има кой да плаща за тях. Струва ми се че този момент вече е настъпил, иначе нямаше да си толкова сдухана
.
Чудо голямо!
Нямала любим човек... ми намери си бе! Ти ако с твоя външен вид не можеш да си намериш, значи проблемът наистина е в теб и така ти се пада
!
Тя точно това прави - иначе нямаше да е сама!
Може така да и се е искало.
Ооо не, можеш да си спокоен за нея - аз съм сигурен, че тя в един момент ще намери своя 50 годишен космат и дебел чичко, който има страхотно чувство за хумор и е такъв джентълмен, че плаща за всичките и прищевки!
Сега последно, кое е истината и кое - лъжата? Сгодяването или това, че не си намерила чичкото?
Ти си антисоциален или лицемер! Или и двете!
Да, ама пропускаш една много важна подробност - тя е жена, а ти мъж (уж)!
За жена е винаги по-лесно да си намери мъж, отколкото мъж да си намери жена.
Може да ти се струва, че щом жени търсят мъже, а мъже търсят жени, значи всеки може да си намери партньор. Да ама не! Работата е там, че жените търсят и искат да спят с едни и същи мъже и жените...
просто чакат и се надяват желаният мъж да им изневери точно с тях. Както всъщност се случва! Ти не участваш в тая схема по никой начин!
Не ти, а те! Можеш да си сигурен, а ние не сме толкова глупави да ни разказваш такива неща
!
Ето, че още със следващото изречение, доказваш, че съм прав!
Тука удари дъното на жалкарството, извинявай, че ти го казвам, ама си е точно така.
Какво мислиш, че ще стане - тя ще се съгласи да излезете на среща и "всички заживели щастливо"?! Айдйе бйе
!?
Ще стане като всеки друг път при теб, а резултатът си го знаеш и без да ти го казвам.
Приятна вечер на всички!