Макар, че ми е супер изморено и след малко най-вероятно ще си легна да поспя, но ти прочетох темата! Мхм, еми то и аз съм си в същото положение само където ми се струва, че ти поне си постигнала нещо, докато при мен не знам дали е така!
И ти може би имаш някакви приятели, докато при мен, ако ги има са може би много, много малко, а и даже и те не се сещат хич за мен, нито да ме викнат някъде да ходим или да се видим, или ако аз им пиша все са заети и така! Колкото до емоционални липси, ами опитвал съм с много методи да ги запълня, дали ще е гледане на най-различни филми, играене на какви ли не видео игри, ядене на вкусна храна по много, работохолизъм, четене на книги, за да не мисля за проблемите, но факта е че това не решава проблема, а само го избягва за момента, но времето си минава! Аз преди известно време някоя и друга седмица също се чувствах едва ли не депресиран и не излизах никъде освен на работа и пак в нас, сега поне чат пат малко да излезна някъде! Мхм факта, е че никога явно не съм се чувствал обичан, ако съм имал някоя и друга връзка то момичетата едва ли са имали чак толкова силни чувства, някои са били с мен, понеже съм им бил интересен и да видят дали ще се получи, други предполагам, че от страх да не останат сами, но едва ли някога някоя ме е обичала, аз естествено съм се влюбвал повече от 1 или 2 пъти, но несподелено обикновено и беше толкова гадно, че повече пожелах да не го правя и ето от 9-ти или 10ти клас насам май повече не ми се е случвало, а това са си повече от 10 години! Всеки човек иска да бъде обичан и да обича някой и да е взаимно дори да не си го признава, когато това му липсва се получава някаква празнота и в един момент може коренно да се промени или да започне да се държи гадно с другите или нещо да се депресира или кой знае! Факта е обаче, че не се познаваме, само сме се виждали на снимка, а за да се случи това трябват живи контакти и опознаване и не знам дали може да стане като с магическа пръчица, но аз и последно време не търся връзка явно, защото все съм попадал на неподходящи и явно, защото не желая да бъда наранен, а и нямам много опит в тези сериозни отношения и за това явно търся само забавление без да усложнявам нещата, защото явно си мисля, че няма да се получи!!!
П.П. В училище и университета много трудно се социализирах с другите не знам защо, явно ме мислят за странен и обикновено гледат как да ме мачкат или да ме избягват, специално за колегите ми от университета бих казал, че не ставаха всичките един ден ходих специално да ги видя и да излезем с някой на кафе нещо всичките се направиха на ударени и се измъкнаха и от тогава повече не съм търсил никой от тях!