Ето какво четох в един сайт за зодията ми, пък и се оказа много вярно в интерес на истината!!!
>>Вие сте харесвани от всички, мили и много гъвкави. Също така сте доста чувствителни, всяка болка ви пронизва цялостно. Страхувате се да не разбият сърцето ви и преди всичко, страхът ви е от влюбването.
Когато сте във връзка, един скандал с половинката е способна да развали деня ви. Не обичате да разстройвате хората и често сте склонни на компромиси, за да избегнете подобни неща.<<
А това съм го публикувал тук преди месец и аз не знам в коя тема, ама само по себе си говори много, кръстил съм го като файл една изповед!
"Напоследък всички ме игнорират и отрязват, приятели, в които съм вярвал че сме наистина добри и близки приятели ме разприятеляват от ФБ без видима причина, нито ми дават обяснение, хора с които съм си мислел, че сме в добри отношения ме блокирват и във ФБ и отвсякъде, но нищо просто ще започна и аз да игнорирвам другите и да ги блокирам без причина и ще сме квит мисля!!! Все повече почва да не ми пука за нещо и от нещо, чудя се какъв ли е смисълът на живота ни на Земята, или поне моят смисъл не виждам такъв, нито нещо което да ме радва или носи удовлетворение в живота, напоследък става все по сив и скучен като времето навън, което постоянно е облачно и вали, вали съсипа се от дъждове тази пролет, дано поне има някакво лято, че ако само вали не знам много ще е тъпо!!!"