- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Зациклят ми видеата в youtube
Изчистен от прах ми е лаптопа, с уиндолс 7 съм, температурите са нормални. С две видеокарти съм и адаптера за лаптопа ми е слаб(така купих лаптопа), адаптера ми за лаптопа е точно толкова ватове колкото стигат за вградената видеокарта и за това изпозлвам нея. Забива ми видеото в youtube малко ,махнах hardware acceleration(flash) и от време на време за секунди картината на екрана става по-тъмна и после се оправя.
Някакви кондензатори ли са подути,че така ми зацикля видеата в youtube ?
Уиндолса е home premium 7 - оригинален с лаптопа си.
Сканирал съм компютъра и уж не показва да има вируси.
грозния както винаги е адски неадекватен
дори Коко изглежда разбирач в сравнение с него
откога започна това, от жегите, зимата или още откакто си го купил?
Ти не беше ли разбирача, дето си търсеше работа в teenproblem със сертификати от ученически практики?![]()
адаптор или зарядно ?
те се купуват от точния производител и за точния модел лаптоп
ти си ръчнал някво си и се чудиш що има проблем
грам не схващам как си сложил някъв, който стига само за видеото, а той изобщо ти работил
Последно редактирано от koko95 : 06-30-2017 на 14:16
За без пари почти лаптоп- толкова.
Mалко се пооправи като преинсталирах уиндолса с уиндолс 8.1 ентерпраис, ама пак нещо зацикля много малко.Сигурно зарядното е на път да се скапе.
А и в лол като вляза да играя, не се виждат имената ясно като цъкна таб бутона.
Беше на профилактила лаптопа скоро и от сервиза щяха да кажат ако имаше подут я кондензатор, я някой друг елемент, че нали да вземат някой лев отгоре.
Рамта ми е 3гб ддр3, преди с 64 бит ос и п6200 процесор използваше около 2,74 гб , а сега само 2,30гб с 32 бит ос... А и в computer management изписва в performance cache fault/sec 5000-80 000-180 000-250 000-442 000-647 000.
влезни в настройките за видеото и задай да се ползва поне 1.5гб рам
Слаб ти е процесора и туй то, няма кво толкова да го мислиш. По-слаб е от на по-стария ми лаптоп, дето съм го зимал 2005. И 3 гиги памет са нищо за съвременна ОС.
Ако си с Google Chrome си изтегли (добави) Magic Actions for YouTube https://chrome.google.com/webstore/d...dgepllmpfceif/
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
В msconfig дадох 3072 мб рам, ама пак си пише 2,30 usable... После влязох в дъното и пишеше 128 мб рам(интел хд). Хелп моля. То е ясно,че сигурно интел хд-то използва тия 772 мб от рам паметта, ама как намаля интел хд да използва по-малко, примерно 200-300-350 мб ???
Последно редактирано от koko95 : 07-01-2017 на 10:24