Здравейте , има един лайнар от моето даскало който като мина покрай него или го погледна или ме псува или ми показва среден пръст или налита на бой. Най - лесно е да го издебна и да го избутам по стълбите да го осакатя. Обаче тоя си е кикбоксьорче и разбира много от бой наистина и донякъде е наясно че няма как да го надвия. А той от сега е един вид мутра или нещо такова, въпреки че се държи като ебати педала. Днеска пак ме нервира тоя и аз си минавам с едни от класа ми и тоя някво вика "А кво бе всички ли сте тука да ме биете , аре кой ще е първи" и като отминахме тоя каза: "а така бегайте бегайте , страхливци" бях на косъм да му докарам сътресение посред бял ден, но нещо ме спря. Не знам комплекси ли избива какво е , това нещо никаква идея си нямам, дори не знам КАК СЕ КАЗВА и от кой клас е даже, един ден тоя влиза в моя клас щото още нямахме час и тоя някво ми вика "Ти кво гледаш така бе лайнар". От тогава се започна. Вече цяла учебна година го търпя. Имам намерение да си разрешим проблема, но не знам дали ще стане нещо. Аз съм бодибилдър тренирам редовно имам доста добре развита мускулатура , но той пък е изключително добър в боя хватки ритници удари всичко може. И според вас кой би имал по голям шанс аз като нацепен или той като по кльощав но много по-техничен ?