Здравейте , въпроса ми е по-скоро към момчетата , тъй като повече могат да се поставят на мястото в случая на приятеля ми , но и някоя мацка ако даде съвет ще съм благодарна

С приятеля ми сме заедно от 1 г. ,преди мен е имал 3годишна връзка и още една 2 годишна. Знам че е бил много щастлив и с двете момичета , но до колкото помня са му изневерили и за това ги е оставил .Живял е и с двете е бил нон стоп. Тръгна с мен 2 месеца след като се е разделил с предишната му . Разказвал ми е в началото за нея и наистина много са се обичали . Малко ми е кофти като гледам спомените му във фб ,а те са постоянно с нея . Ходили са постоянно някъде , правил и е разни изненади , снимки и т.н. Знам че ме обича , държи се много добре с мен и прави всичко за мен , но си мисля че е обичал бившата му повече Той от край време ми е казвал че няма нищо към нея , но нали има едно лафче ,че първата любов не се забравя , заменя и т.н. Дали изобщо някога ще ме обича колкото е обичал нея ? Аз имам чувството че ако имам 2 3 сериозни връзки и ме наранят , после ще стана безчуствена или поне няма толкова да ми пука. Аз лично имах 4-5 годишна връзка преди него , но в моя случай сегашния ми го обичам повече от бившия ми . Но нали при момчетата е по-сложно .....Не знам , гложди ме много това нещо и не знам как да си го избия от главата ...