- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо интернет форумите умират? Редакция: Умряха.
Нямаше да ти говоря, ако не съм го изпробвал. Не знам на кой доставчик си, но поне при мен IP адреса се сменя периодично/на всеки рестарт на рутера и да, говоря за външния IP. Освен ако не си триеш бисквитките/кеша/сесиите, или не ползваш един и същи мейл, не виждам какъв би могъл да бъде проблема, сериозно. Няма как fb да разбере кой си, ако си с различно IP/нямаш кукита/flash кукита/история/същия мейл. Ако ТОЛКОВА ти се налага, ползвай tor. Информирай се, системата не е някаква прекалено сложна, просто се открояваш по някакъв начин. Качваш картинка, която е с флаг на 'hate speech/problematic content' и те банват, кое му е странното? Просто не качвай тази картинка, или я промени по някакъв начин, защото подозирам, че я хешират и сравняват хеша или най-много да ползват някакъв прост алгоритъм, който ги 'сравнява'.
Не знам за какво говориш. Има милиони профили без снимка или с фалшиво име, все още се чудя в кой свят живееш. Ако не ти харесва, просто не ползвай сайта, продукта е техен, тоест не, ти си продукта им.Защо ме задължават да имам личен акаунт с реално име и снимка, като тъпата им система ми трябва просто за бизнес? Какво общо има моето лице, с бизнеса ми във фейсбук?
Колкото до това колко съм образован и 'на ти', няма връзка, задавам ти нормални въпроси, които не би трябвало да приемаш лично.
Кое ѝ е сложното на филтриращата програма? Търси съвпадения с думи в речник, голяма работа. Какво очакваш? Това е политически коректна платформа, където такъв език не се толерира, за добро или не. Цялото ни общество е такова, не виждам кое те изненадва. Ако искаш да си пишеш каквото ти падне, има други места за тази цел.Мога ли да ползвам реален IP адрес и да ме баннат?
Да, РАЗБИРА СЕ. Наскоро баннаха много хора около мен. Просто ползвай името Флектарн, напиши го няколко пъти, ще разбереш сам. Или ползвай думата "негър" или "евреин", "циганин" вместо "ром".
Преди около 2 месеца Фейсбук инсталира сложна филтрираща система, която те засича по "дума" и на момента изчезваш.
fls63, Грозния,
Поздрави.
Много е заблуден горкият. Такива "просветени" като него могат да будят само насмешка и не защото другите са зле, а той е на друго ниво, както си го мисли, което е нереална претенция. Абе смешник.
You're tryin' to be different, that makes you no different
nqmamNervi
Тор е още по-зле. Изключително бавен е, и директно води до бан във Фейсбук.
И не съм с динамичен IP адрес, а статичен. Явно си на БТК (Виваком). Динамичен е когато ребуутнеш рутера и често ти се сменя IP-то. Но не всеки път.
"Има милиони профили без снимка или с фалшиво име"
Да, на негри и индийци, но не на българи и западно-европейци. Все пак, никой не задължавам да бъде свободен и да знае истината, защо спорите изобщо? Ти и останалите. Просто си тръгнете. Нямам време за излишни спорове. Обясненията единствено ги правя, защото търсачката може да докара други хора тук.
Поздрави.
Последно редактирано от FlektarnCom : 06-28-2017 на 23:39
Ех, майко. От къде се пръкна сега тоя малоумник? Форумът действително върви само надолу. Има ебаси отрепките.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ами не е толкова елементарно като за мненията, които публикуваш, може да ти създадат професионални проблеми и други.
Аз фейсбоклука вече го използвам 3-4 пъти в седмицата като някой роднина ми пише. Вече всеки те пита за фейсбук, какво да се прави. Ако тръгва да изчезва, аз ще съм първия който ще събира хората във лодка.