.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Искам да тренирам Крав мага

Какво е мнението ви за Крав мага , имам доста голям интерес към този боен спорт и ще се радвам да чуя мнения и къде мога да го тренирам. И добре ли ще бъде според вас да го комбинирам с фитнес ?

Banned Фен
    Защо ти е Крав Мага, да се пазиш от българи ли? Ние сме безобидни, спокойно.

Не не съм казал такове нещо
    просто имам интерес от доста време към подобни бойни спортове. И Крав мага наистина е уникално бойно изкуство , но не знам къде мога да тренирам

Мега фен Аватара на Rakshy
    1. крав магата не е бойно изкуство
    2. крав магата не е боен спорт

3. крав магата е система за ръкопашен бой, която се води основната бойна подготовка на израелската армия и полиция

тук по-скоро няма адекватно място, на което да тренираш. Дори да правиш крав мага от 2-3 години, един самбист/боксьор/кикбоксьор/тайбоксьор/джудист/дори каратист ще те убие от бой. Малко е useless. Баш useless си е, ако трябва да бъда честен.

Хвани нещо зад което има култура.
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Е аз се интересувам от конкретното бойно изкуство , пък и нали го тренират военни и полицаи за самоотбрана

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Е аз се интересувам от конкретното бойно изкуство , пък и нали го тренират военни и полицаи за самоотбрана
    не пречи да е пълна загуба на време и заблуда

практикуват го в ЕДНА страна, откъде и идва, смисл буквално пичовете са си направили няква система, която си практикуват. Имам интересен въпрос за теб - в колко войни са участвали Израел? :Д

Най-доброто, което може да ти се случи е да тренираш ММА в момента. Имаш всичко.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Имам интересен въпрос за теб - в колко войни са участвали Израел? :Д
    В доста ! Арабина ще ти каже или ако искаш провери сам !
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Най-доброто, което може да ти се случи е да тренираш ММА в момента. Имаш всичко.
    Арабина е дребен и едва ли ще го бива. По-добре бокс или щанги в леките категории.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

https://www.youtube.com/watch?v=abso28yOAS0 това видео го изгледайте специално

J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Иначе Rakshy останах с впечатлениенто че доста разбираш от бойни спортове , това е супер

Haмерих си една зала в Люлин , тия дни ще отида да видя как е положението там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си