.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Дайте мнение

Здравейте.
    Имах връзка от около 1.5 г. Още от началото нещата не вървяха ок. Излизаше с някой и изчезваше за по 2 дни нито вдига нито в тях знаеха къде е.. с някакво момче. И не знам защо се хванах с нея. Всички ми казваха да бягам от нея. Момичето пуши трева всеки ден. Доста е мързелива в смисъл не и се работи учи и тн. Това нещо ме отблъскваше доста. Също така обичаше да се скита само с момчета. И лека по лека тази мисъл ме отдалечаваше от нея. Тя се кълнеше,че ме обича и не може без мен и тн тн.
    Дойде деня в който тя реши да си дадем време защото не съм и показвал моя Феисбук. ( Аз никога не съм искал неиния или да съм я ревнувал.) Каза ми ,че ми няма доверие и така 1 месец не бяхме заедно. После ми звъни да се събереме ..
    Доста мислих и реших да отида защото я обичам много. Обаче в разговора се стигна до една тема и тя си призна,че през това време е имала връзка( не знам как защо и от кога всъщност е тсзи връзка) Най вероятно е била преди да се разделим. Аз си тръгнах без обяснение и и казах,че за нея съм мъртъв. Кофти ми е много и се чудя дали не сгреших. Обичам я много но... Изневяра няма как да преживея за нищо на света.
    Аз съм на 25 уча и работя.
    Тя ме караше да спра да уча защото е безмислено. И да се махна от тази работа защото била кофти. Общо взето за всичко беше против.
    Мисля,че е късмет ,че се оттървах на време но иска да чуя няколко мнения.
    Благодаря.
    Последно редактирано от breakthewall : 06-30-2017 на 10:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си