.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Повече от фен Аватара на FemaleEyes

Моля за внимание! СПЕШНО

Thank you ladies and gentleman.
    За да докажа това което е написано на снимката, в тази тема ще питам дали има момичета които не са развалени? Няма момиче в тоя форум и изобщо в БГ което да не е к*рве. Като най-голям пример ще дам пандата която се е напушила до такава степен че да напише този неграмотен текст.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B4%D0%B0

Можете да видите долу как се предложих на мацката. Вярвайки че тя е сериозна... написах че искам да съм с нея. Въпреки че в цялата тема тя непрекъснато се оплаква че и липсва любов, тя не ми писа. Беше ми достатачно че съм интелигентен до такава степен че нейния неграмотен текст ме депресира до СМЪРТ, но и да не ми пише? Развалена мацка е за жалост... но ако е грозна не ми тряя и да ми пише :Д аз съм красив все пак и не искам да се хваля.

anonymous990763
    Guest
    Не мога да следя всеки да си взема хапчетата навреме. Прояви малко разбиране и си ги вземай редовно.

ее брато 6то тей направи бе... исках оная ***** da widi ko sum i pisal :@ :@
    ..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не мога да следя всеки да си взема хапчетата навреме. Прояви малко разбиране и си ги вземай редовно.
    +
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на corbV2
    Е, да й беше писал направо, а не да й се предлагаш като дърта мастия. Ти мъж ли си или курвенце? ;д
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Е аз исках публично да и предложа сеш се .... ама тя явно не си търси мъж а нещо друго. Може да е с психични отклонения и да търси напразно внимание знам ли.
    ..

Но още като я видях разбрах че е наркоманка! Аз съм умен и усещам хората.
    ..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Може да е с психични отклонения и да търси напразно внимание знам ли.
    Не, не. Щеше да те хареса ако беше това.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    да търси внимание
    Е, то тва е по подразбиране за курвите...оп, жените ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не, не. Щеше да те хареса ако беше това.
    Усещам че голяма част от мозъчните ти клетки са убити от употребата на алкохол. Та.. не схванах каква е връзката?
    снимката на профила е от 2015

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Е, то тва е по подразбиране за курвите...оп, жените ;д.
    Епа да е брато, жени или курви все тая. Тея 2те думи значат едно и също :д

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Усещам че голяма част от мозъчните ти клетки са убити от употребата на алкохол. Та.. не схванах каква е връзката?
    При мен алкохола поне има какво да убива.

Тоя жалак български език има толкова излишни думи които заемат много мнозъчни клетки, за това Бг-тата са тъпи. Добре че аз съм се родил нещо като вундеркинд и съм супер умен.

При мен алкохола поне има какво да убива.
    Имаше* едно време. Преди да станеш пияница и да си преебеш живота сега жена ти те е зарязала и си отдал живота си да спамиш в тоя форум с твоето пъпчасало лице ... XD

Град
    Sedes Sancti Petri
    Имаше* едно време. Преди да станеш пияница и да си преебеш живота сега жена ти те е зарязала и си отдал живота си да спамиш в тоя форум с твоето пъпчасало лице ... XD
    Така е. Това само доказва жалкото ти съществуване. Защото пак съм по- добре от теб.

Е кво ти е по-добре от мен? че си пропаднал алкохолих а аз се издържам сам? не съм милионер с холдинг но ти си мн жалак в сравнение с мен брат0

И внимавай как се държиш с мен щото се имам с сатаната! ако ми харесаш може да му звънна да те пооправи малко

Град
    Sedes Sancti Petri
    Е кво ти е по-добре от мен? че си пропаднал алкохолих а аз се издържам сам? не съм милионер с холдинг но ти си мн жалак в сравнение с мен брат0
    Е, как кое. Всичко. Ела и виж. И без това тия дни няма какво да правя и съм доволен дори на такива като теб.

Кво да видя бе брато, само от тука от моя монитор виждам акаунт регистриран май 2015 - за 2 години си направил 13000 поста. Това доказателство е достатачно за мойте твърдения че си пропаднал и че си отдал живота си да спамиш в форума. Нещо да кажеш или думите ми са прекалено силни за твоята психика?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това са 13000 душеполезни слова. Като ги изчетеш всичките ще ми благодариш. Работата ми е да поучавам хората.

Това са 13000 душеполезни слова. Като ги изчетеш всичките ще ми благодариш. Работата ми е да поучавам хората.
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDD ГАРАНЦИЯ 2-3 ДУШИ СА СЕ ГРЪМНАЛИ ОТ ТОЛКОВА ЧЕТЕНЕ ХАСХАХАХАХХА ТИ САМИЯ СИ ТЪП на кво ще ги учиш хората хахах

Град
    Sedes Sancti Petri
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDD ГАРАНЦИЯ 2-3 ДУШИ СА СЕ ГРЪМНАЛИ ОТ ТОЛКОВА ЧЕТЕНЕ ХАСХАХАХАХХА ТИ САМИЯ СИ ТЪП на кво ще ги учиш хората хахах
    Такива като теб има какво да научат.

Hayчи ги Ваньо , давай.

Такива като теб има какво да научат.
    "В науката намерих своите граници, докато в Църквата живея своята свобода." Може ли да те питам личен въпрос - какво по дяволите значи това? Понеже твоя мозък е с по-малко мозъчни клетки ти го разбираш написаното по един начин а аз по друг.

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Hayчи ги Ваньо , давай.
    Мерси за подкрепата брат и без тва ми тряяше. Депресираха ме тея копеленца от толкова спам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си