- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моля за внимание! СПЕШНО
Thank you ladies and gentleman.
За да докажа това което е написано на снимката, в тази тема ще питам дали има момичета които не са развалени? Няма момиче в тоя форум и изобщо в БГ което да не е к*рве. Като най-голям пример ще дам пандата която се е напушила до такава степен че да напише този неграмотен текст.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B4%D0%B0
Можете да видите долу как се предложих на мацката. Вярвайки че тя е сериозна... написах че искам да съм с нея. Въпреки че в цялата тема тя непрекъснато се оплаква че и липсва любов, тя не ми писа. Беше ми достатачно че съм интелигентен до такава степен че нейния неграмотен текст ме депресира до СМЪРТ, но и да не ми пише? Развалена мацка е за жалост... но ако е грозна не ми тряя и да ми пише :Д аз съм красив все пак и не искам да се хваля.
Не мога да следя всеки да си взема хапчетата навреме. Прояви малко разбиране и си ги вземай редовно.
ее брато 6то тей направи бе... исках оная ***** da widi ko sum i pisal :@ :@
..
Е, да й беше писал направо, а не да й се предлагаш като дърта мастия. Ти мъж ли си или курвенце? ;д
You're tryin' to be different, that makes you no different
Е аз исках публично да и предложа сеш се .... ама тя явно не си търси мъж а нещо друго. Може да е с психични отклонения и да търси напразно внимание знам ли.
..
Но още като я видях разбрах че е наркоманка! Аз съм умен и усещам хората.
..
Тоя жалак български език има толкова излишни думи които заемат много мнозъчни клетки, за това Бг-тата са тъпи. Добре че аз съм се родил нещо като вундеркинд и съм супер умен.
снимката на профила е от 2015
Е кво ти е по-добре от мен? че си пропаднал алкохолих а аз се издържам сам? не съм милионер с холдинг но ти си мн жалак в сравнение с мен брат0
И внимавай как се държиш с мен щото се имам с сатаната! ако ми харесаш може да му звънна да те пооправи малко
Кво да видя бе брато, само от тука от моя монитор виждам акаунт регистриран май 2015 - за 2 години си направил 13000 поста. Това доказателство е достатачно за мойте твърдения че си пропаднал и че си отдал живота си да спамиш в форума. Нещо да кажеш или думите ми са прекалено силни за твоята психика?
Това са 13000 душеполезни слова. Като ги изчетеш всичките ще ми благодариш. Работата ми е да поучавам хората.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.