дадох ти ебахти подробния отговор, надявам се да го прочетеш

а за стимуланти - по-добре е да избягваш приемането на неща, защото ставаш зависим към тях, което не е добре.

Най-лесния вариант е да пиеш по едно обикновено кафе преди тренировка. Ако не те кефи да пиеш кафе, винаги можеш да си вземеш кофеин на таблетки от аптеката. Трябва да видиш дозировката, защото ако не се лъжа, 200 мг кофеин се равнява на 3-4 кафета. А да предозираш с кофеин е тъпо :/

Взимал съм pre-workout на Animal. Издумках цялата опаковка, ако не се лъжа. Бяха по 7 хапчета в малко дилърско пакетче. Пиех ги в метрото докато се връщах от даскало, защото директно отивах на фитнес. Излишно е да казвам как те гледат хората като почнеш да пиеш някви червени капсули в метрото От този pre-workout ефекта е следния - първото взимане е на половин доза, защото те е страх дали няма да те убие. Пиеш половината и те удря в петите и имаш чувството, че ще изкъртиш залата. Това е само чувство, защото на практика не ставаш по-силен, а просто по-концентриран и целенасочен. Може би и нервната ти система е надървена Има едно вещество, което те кара да се усещаш как нещо ти лази под кожата. Мега странно е и се чувстваш като Терминатора. Държи те към час в началото, после отминава, въпреки че имах проблем със съня, защото когато го взимах тренирах вечер към 8 и съответно като вкараш 200мг кофеин и си 16-17 годишен не се очаква да спиш в близките дни Сега се сещам, че не пиех цялата доза всичките пъти. Главно пиех по 4 или 5 зависи колко съм изморен. 7мица думках на много тежките дни. Тъ, да, след като мине първата седмица на взимане си качваш дозата малко, за да усетиш пак същия ефект, защото тялото ти свиква с чувството и не го усещаш. Стигаш до една умствена преграда, на която не си сигурен дали искаш да вземеш цялата доза, защото знаеш, че ако я вземеш, то след тва ще минеш на двойна доза, което не е хубаво. Към 20-тия ден почти не го усещаш вече. До 30тия, освен ако не качиш пак дозата, е все тая дали ще го пиеш или не.

Тва е ако разчиташ наистина на веществата, а не просто на умствения аспект.

нда, не знам колко ще разбереш от тва, но съобщението е - не търси отговора в хапчетата.