.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А така, заради това ще те скъсат и на психото. Не че ти хлопа дъската, но ако е така както казваш, психологическият ти профил е неподходящ.
    И колко мислиш че ще трябва да платиш за да си затворят очите за психото и ръста ти ?! Айде психото може и да го замажат някак, но ръста няма как да го скриеш! То да беше 2-3 сантиметра как да е, но ти си с една глава по-нисък от минимума!
    Освен това не е толкова важно колко "ще си платиш", по-важно е да си близък с нужните хора.
    Кой пък е тоя и как реши че е 151 см ?
    Ами докато четеше всички правила за кандидатстване в МВР за да има за какво да се заядеш с мене , явно си пропуснал да видиш и този инспектор. Ами личи си че не е повече от 1.50 но как той е станал полицай е въпроса.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Ами докато четеше всички правила за кандидатстване в МВР за да има за какво да се заядеш с мене , явно си пропуснал да видиш и този инспектор. Ами личи си че не е повече от 1.50 но как той е станал полицай е въпроса.
    Що се обясняваш на тоя недоклатен оръфляк? Драпай си в твоята посока и остави нещастниците да работят някаква работа, на която да ходят с яд.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Що се обясняваш на тоя недоклатен оръфляк? Драпай си в твоята посока и остави нещастниците да работят някаква работа, на която да ходят с яд.
    друго си е да станеш кука от яд, за да мислиш, че си над тях
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мани че ще се дотресе и тебе ще те почне...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    този, който преди години даваше пътната ситуация в сутрешния блок на БТВ. Дето рисуваше едни картинки с колички. Катаджия е. Сцепваха го от гаври навсякъде
    Ааа, сетих се !
    Ами докато четеше всички правила за кандидатстване в МВР за да има за какво да се заядеш с мене...
    Не ме разбирай криво! Нямам намерение да се заяждам с тебе ни най-малко! Аз се опитвам да ти помогна, казвам ти каквото знам и се опитвам да ти обясня как стоят нещата. Ако искаш ми вярвай! Ако искаш вярвай на Антраксолана. Провери кой ти казва истината, питай и други хора кой е прав!
    ...явно си пропуснал да видиш и този инспектор. Ами личи си че не е повече от 1.50 но как той е станал полицай е въпроса.
    Този "инспектор" едва ли е най-добрият пример. В случая това не е важно, нито пък за теб е важно как той е станал полицай.
    Като отидеш да си подаваш документи и на изпити те отхвърлят по ръст или психо какво ще им кажеш?!
    "Ама вижте Красимир Костов е 151 см, защо той може да е полицай, а аз не може?"
    Или "Вижте колко ченгета-дебелаци има, аз съм по-бърз и по-силен от тях!"
    Не става така!
    Може тогава критериите да са били други, може тогава да не са били дебели, или да са познавали правилните хора и така да са влезли в системата. Ти познаваш ли правилните хора?
    О, Антраксоланке !
    Ти маминото синче (или щерка ) с какво помагаш на арабина като подхранваш илюзиите му?! Не само че не му помагаш, но ти му вредиш, защото го караш да си губи времето с непостижими цели! Не всички са като теб с връзките на мама и тати!
    Аз Антраксолана отдавна съм я почнал !
    Последно редактирано от Грозния : 07-06-2017 на 20:34
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Няма как да ме почне женствения, щото не му виждам мненията.
    Ракши, никъде не съм коментирал подбудите. Ако ще и мияч на кенефи да му е мечтата да стане, щоти му харесвал аромата, пак щях да му кажа да драпа.

Град
    София
    Ракши, никъде не съм коментирал подбудите. Ако ще и мияч на кенефи да му е мечтата да стане, щоти му харесвал аромата, пак щях да му кажа да драпа.
    С други думи дрънкаш празни приказки, като един несериозен лигльо (какъвто си) !

Ааа, сетих се !
    Не ме разбирай криво! Нямам намерение да се заяждам с тебе ни най-малко! Аз се опитвам да ти помогна, казвам ти каквото знам и се опитвам да ти обясня как стоят нещата. Ако искаш ми вярвай! Ако искаш вярвай на Антраксолана. Провери кой ти казва истината, питай и други хора кой е прав!
    Този "инспектор" едва ли е най-добрият пример. В случая това не е важно, нито пък за теб е важно как той е станал полицай.
    Като отидеш да си подаваш документи и на изпити те отхвърлят по ръст или психо какво ще им кажеш?!
    "Ама вижте Красимир Костов е 151 см, защо той може да е полицай, а аз не може?"
    Или "Вижте колко ченгета-дебелаци има, аз съм по-бърз и по-силен от тях!"
    Не става така!
    Може тогава критериите да са били други, може тогава да не са били дебели, или да са познавали правилните хора и така да са влезли в системата. Ти познаваш ли правилните хора?
    О, Антраксоланке !
    Ти маминото синче (или щерка ) с какво помагаш на арабина като подхранваш илюзиите му?! Не само че не му помагаш, но ти му вредиш, защото го караш да си губи времето с непостижими цели! Не всички са като теб с връзките на мама и тати!
    Аз Антраксолана отдавна съм я почнал !
    То какви ли не хора влязоха в МВР , дори престъпници така че нека първо се явя на изпитите , видя кво е положението и тогава ще му мисля. Извини ме , ако съм ти казал нещо накриво

То какви ли не хора влязоха в МВР , дори престъпници така че нека първо се явя на изпитите , видя кво е положението и тогава ще му мисля. Извини ме , ако съм ти казал нещо накриво
    Просто не спори с този дебил, човече... Най-обикновен нещастник, който ще продължава да ти намила едно и също, дори да му покажеш значка.
    ПП: И не го цитирай, че ми се гади, като му мерна мнение... Не че не знам какво точно е написал, де. Непредсказуем като изгрева е.

Както расте чурката - така и ти ще пораснеш!

Град
    София
    То какви ли не хора влязоха в МВР , дори престъпници така че нека първо се явя на изпитите , видя кво е положението и тогава ще му мисля.
    Влезли са с връзки, как мислиш?! Тия работи не са случайност.
    Заради ръста може да не те допуснат до изпитите, имай го в предвид.
    Извини ме , ако съм ти казал нещо накриво
    Няма нищо !
    Просто не спори с този дебил, човече... Най-обикновен нещастник, който ще продължава да ти намила едно и също, дори да му покажеш значка.
    ПП: И не го цитирай, че ми се гади, като му мерна мнение... Не че не знам какво точно е написал, де. Непредсказуем като изгрева е.
    Знам че ме четеш Турксолано !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Полимера Виж мнението
    Здравейте, аз съм момче от София на 15 години.
    Отварям темата, защото искам да видя мнения от повече хора.
    Ситуацията е такава, че от 12 годишен съм 161 см и се чудя дали ще порасна повече.
    Мислите ли че ще стана поне малко по-висок след време?
    Напишете дали някой сега е така или е бил като тинейджър...
    Между другото според вас нисък ли съм и какво мислите за ниските хора като цяло?
    Благодаря за вниманието!
    с подходящи храни и ежедневни упражнения можеш да имаш поне няколко сантиметра плюс, например с баскетбол и волейбол, подходяща гимнастика, повече витамин д и калций, и др. средства

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    с подходящи храни и ежедневни упражнения можеш да имаш поне няколко сантиметра плюс, например с баскетбол и волейбол, подходяща гимнастика, повече витамин д и калций, и др. средства
    Друмлюк, не ти ли омръзна вече ?!

Мега фен
    Друмлюк, не ти ли омръзна вече ?!
    не съм дрийма - не е писала вече от няколко седмици, или поне не от профил dreamwalker

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си