.
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Threaded View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    този, който преди години даваше пътната ситуация в сутрешния блок на БТВ. Дето рисуваше едни картинки с колички. Катаджия е. Сцепваха го от гаври навсякъде
    Ааа, сетих се !
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Ами докато четеше всички правила за кандидатстване в МВР за да има за какво да се заядеш с мене...
    Не ме разбирай криво! Нямам намерение да се заяждам с тебе ни най-малко! Аз се опитвам да ти помогна, казвам ти каквото знам и се опитвам да ти обясня как стоят нещата. Ако искаш ми вярвай! Ако искаш вярвай на Антраксолана. Провери кой ти казва истината, питай и други хора кой е прав!
    ...явно си пропуснал да видиш и този инспектор. Ами личи си че не е повече от 1.50 но как той е станал полицай е въпроса.
    Този "инспектор" едва ли е най-добрият пример. В случая това не е важно, нито пък за теб е важно как той е станал полицай.
    Като отидеш да си подаваш документи и на изпити те отхвърлят по ръст или психо какво ще им кажеш?!
    "Ама вижте Красимир Костов е 151 см, защо той може да е полицай, а аз не може?"
    Или "Вижте колко ченгета-дебелаци има, аз съм по-бърз и по-силен от тях!"
    Не става така!
    Може тогава критериите да са били други, може тогава да не са били дебели, или да са познавали правилните хора и така да са влезли в системата. Ти познаваш ли правилните хора?
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Що се обясняваш на тоя недоклатен оръфляк? Драпай си в твоята посока и остави нещастниците да работят някаква работа, на която да ходят с яд.
    О, Антраксоланке !
    Ти маминото синче (или щерка ) с какво помагаш на арабина като подхранваш илюзиите му?! Не само че не му помагаш, но ти му вредиш, защото го караш да си губи времето с непостижими цели! Не всички са като теб с връзките на мама и тати!
    Мани че ще се дотресе и тебе ще те почне...
    Аз Антраксолана отдавна съм я почнал !
    Последно редактирано от Грозния : 07-06-2017 на 21:34
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си