Здравейте искам да питам какви са начините за увеличаване на размера на пениса въпроса ми е само увеличаване с 2-3 см искам само още мъничко да го увелича само с 2-3 см какви са начините гледах че има пенис екстендър дали има някакъв ефект чел съм че след няколко месеца ти увеличава пениса около 2-3 см знаете ли за някакви начини някой който е пробвал с някакъв начин нека да сподели на 21г съм и пенисът ми е приемливите 17 см за професионални въпроси къде трябва да попитам уролог андролог ли целта е без операция да постигна само 2-3 см МОЛЯ САМО ХОРА НАИСТИНА КОЙТО СА ПРОБВАЛИ И НАЙСТИНА ЗНАЯТ НЯКАКВИ НАЧИНИ ДА ПИШАТ МОЛЯ ДА НЕ ПИШАТ ХОРА ОТ СОРТА НА ТОВА КОЕТО ИМАШ ТОВА Е ИЛИ ЕДИ КАК СИ СЕ РОДИЛ И ПРИРОДАТА ТАКА ТЕ Е СЪЗДАЛА ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ ПИШЕТЕ в секс шоповете има някакъв гел или крем ли беше който бил пак за увеличаване на пениса ама не искам да го ползвам защото не знам какво е и какво съдържа пенис помпите също ли помагат те май само помагат за ерекция по голям пенис = на по удобен секс и повече пози може да правиш без проблем