.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 187
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ти да видиш. Добре, съгласен съм. Ама нали знаеш, днес аз на теб, утре ти на мен.
    Ааа, чакай. Ти какво ще искаш?

Много досаден си станал. Като поп. Само дай дай.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ааа, чакай. Ти какво ще искаш?

Много досаден си станал. Като поп. Само дай дай.
    Де да знам. Може да поискам безплатно кръщение/сватба.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Де да знам. Може да поискам безплатно кръщение/сватба.
    А, да бе. Тия на друг ги разправяй. И двамата знаем, че няма да се ожениш, и двамата знаем причината. Да я казвам ли пред всички, палавнико?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Rakshy
    забавното е, че всичките откачалки, които изброих не са чупили нищо и на практика не са посягали на никого, освен че единия счупи стъклото на вратата, за да си влезе във входа, защото от входа бяха сменили ключалката, за да не го пускат.

Един приятел в момента се съди със съседа му, който им дърпа кабелите на през една седмица в петък, защото фирмата, която е доставчик на този блок (на повечето) нямат техник през уикенда, чупил е няколко пъти входната врата, няколко пъти е преебавал механизма, защото е с магнитните чипове и като се тресне много силно неш се преебава, вадил му е 2 пъти нож във входа на него и 1 път на баща му, заплашвал ги е, 3 пъти са се сбивали вътре във входа пред свидетел, а на първото дело, когато съдията му е казала, че ще се видят на Х дата, той се е усмихнал и е казал "ако всички са живи до тогава".

Тва е в квартал Лозенец. "в скъпото". А, да не забравим, че пичагата е имал някво тежко престъпление преди, защото има от онези пробните периоди - пробация или квото беше, която е с продължителност към 5 години.

Ние тук ги гоним с подписки, в Лозенец не могат да направят подписка.

soooo yeah.
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    забавното е, че всичките откачалки, които изброих не са чупили нищо и на практика не са посягали на никого, освен че единия счупи стъклото на вратата, за да си влезе във входа, защото от входа бяха сменили ключалката, за да не го пускат.

Един приятел в момента се съди със съседа му, който им дърпа кабелите на през една седмица в петък, защото фирмата, която е доставчик на този блок (на повечето) нямат техник през уикенда, чупил е няколко пъти входната врата, няколко пъти е преебавал механизма, защото е с магнитните чипове и като се тресне много силно неш се преебава, вадил му е 2 пъти нож във входа на него и 1 път на баща му, заплашвал ги е, 3 пъти са се сбивали вътре във входа пред свидетел, а на първото дело, когато съдията му е казала, че ще се видят на Х дата, той се е усмихнал и е казал "ако всички са живи до тогава".

Тва е в квартал Лозенец. "в скъпото". А, да не забравим, че пичагата е имал някво тежко престъпление преди, защото има от онези пробните периоди - пробация или квото беше, която е с продължителност към 5 години.

soooo yeah.
    То в лозенец едва ли е по-добре, там е някаква гъчканица, блок до блок и хората са супер изнервени, нормално е да се случват такива неща сигурно.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

soooo yeah.
    под вкарали в лудницата не разбирай изгонен с обща подписка потвърдена от домоуправител разписана от съда с взето решение което е изтърпяло всички обжалвания и тн

виждам че не знаеш за какво говорим в момента
    Последно редактирано от haritov : 07-10-2017 на 20:49
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    под вкарали в лудницата не разбирай изгонен с обща подписка потвърдена от домоуправител разписана от съда с взето решение което е изтърпяло всички обжалвания и тн

виждам че не знаеш за какво говорим в момента
    извинявай, г-н Страсбург
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Град
    системата дегоба
    извинявай, г-н Страсбург
    ни в клин ни в ръкав

я кажи имате ли домоуправител и давате ли му законното възнаграждение?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ракши не можеш да разбереш, че ти е конституционно право да си обитаваш жилището и единствените случаи в които могат да те преместят е да бъдеш обществено опасен и/или да си престъпник етц...
    От там нататък, ще се съберат подписи нп, съдията ще се подпише нп, полицията ще те изхвърли нп и направо по джапанки и шорти както са ме извадили от нас отивам в страсбург и като се развъртим с химикала, всички участвали в изнасянето ми, ще ядът големия к*р.. Защото СА МИ НАРУШИЛИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВА, които са много по-високи от сяк'ви наредбички и директивки...
    А ако вдигам шум и съм кофти съвет, който псува всички.. просто ОП(НП) ще ми пишат актове всеки ден, но дори и на тях и на 112 ще им писне по някое време..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Извинявай, че ще ти го кажа,
    Извинен си
    но досега не съм видял едно твое мнение,
    Кога е това досега? Последната една година, в която модераторстваш вместо да пишеш в отчетните теми кой колко е пил ли? Или визираш 10-те години, в които пиша тук
    в което да няма заяждане срещу потребители/модератори.
    Нарича се изразяване на мнение. Не помня да съм ползвала обидни думи, без да съм предизвикана.
    Темата я направих важна, за да може там да се излива помията, а дневника малко да се изчисти. Опитвах се и преди да поразчистя дневника, защото имаше повече хора, които пишеха там, а заради спамене и други неща спряха, но ти пак се разпищя, че съм взимал неадекватни решения и т.н.
    Оценявам потребността ти да обясниш решението си пред мен.
    Лесно е на готова работа да намериш кусури, ама ти само мрънкаш и нищо не предлагаш...
    не е моя работа да предлагам работещи решения, не драпам за поста ти
    Нали някъде трябва всеки да си излее помията?
    Смята, че работата ти е да предотвратяваш помията, без да си правиш оглушки, както досега, а не просто да я пренасочваш.
    Ти какво искаш, да го правят в дневника и в разни други такива теми/раздели? Кофата си е за това и като не ти харесва, не влизаш там. Темата я вдигнах на важна, за да може глупостите да се пишат САМО там, а не във всички теми.
    Разбрахме

Град
    системата дегоба
    бахти махленското мнение

заслужава си путката майна

Споко тя тая е толкова закърняла горката.. ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Град
    Sofia
    Добре, г-н КРБ
    Чл. 6.
    (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, умствена изостаналост, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Споко, пич : )
    Последно редактирано от therichbitch : 07-16-2017 на 22:51

не схващате, че тези, които изброих са изгонени вече (или са спряли да бъдат проблем) посредством подписки и глупости

на никой не му пука, че ВИЕ ще ходите на Х място, заради Х правата ви, защото тези, които са изяли к*ра вече, никъде не са ходили

тоджга.
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Град
    системата дегоба
    не схващате, че тези, които изброих са изгонени вече (или са спряли да бъдат проблем) посредством подписки и глупости

на никой не му пука, че ВИЕ ще ходите на Х място, заради Х правата ви, защото тези, които са изяли к*ра вече, никъде не са ходили

тоджга.
    ние падаме от луната и ще ти се вържем на коментара

що се отнася до Пеги Бънди тоя път просто написа нещо за да не мълчи ей така да е в играта

Ракши т'ва се опитваме да ти обясним ние.. че те просто не си знаят правата..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2017 на 08:00
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Кое "То"?
    Я ми разкажи ти на кой свят живееш !
    Ти си "То"(и не мисли че те наричам Паниуайз,ако изобщо знаеш какво е това)
    Безполово,безгръбначно и безсърдечно човекоподно.
    В реалния,не някъв въображаем като теб.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ракши т'ва се опитваме да ти обясним ние.. че те просто не си знаят правата..
    А ти явно не си знаеш задълженията... Има правила за живеене в жилищна сграда с други хора. Ако не ги спазваш, следва наказание, което в по-крайни случаи може да е изгонване. По принцип имаш и право на свобода, ама при определени престъпления ти я отнемат... тук е същото.
    А нека да се появи някой такъв, дето много си знае правата и да види как ще му заваря вратата през нощта.

Град
    Sofia
    ^ Съгласна
    Това е проблемът на българина- че все за права говори, но никога за задължения.

Окей окей, няма да се хабя.. нека си ви гонят като сте балъци и не си знаете елементарните конституционни права.

Dr. Gregory House

О сек впрочем.

Чл. 35.
    (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност.

Смисъл окей, явно ако съседите се подпишат се превръщаш в заплаха за националната сигурност.

Извинете ме.

така е.. вие сте прави.. /както винаги ;д/

До "therichbitch" проблема на българина е, че му се показва черно на бяло.. написано в КОНСТИТУЦИЯТА. /ЗАКОН НОМЕР 1, закона на законите. КОЙТО В СЪДА ВИНАГИ Е НА ПЪРВО МЯСТО/ от хора работещи със закони.
    и те казват " ама не е верно са.. ПЕШО СЪСЕДА го изгонихме ние, щото сме велики тарикати"

Когато в действителност, ПЕШО съседа е олигофрен и не си знае елементарните права, не сте вие тарикати.. вие сте същите олигофрени щото някой път ще попаднете на некой чепат нещастник с достатъчно амбиции на който просто му се слуша РАМЩАЙН в 12 през нощта.. и не да ви се отели вола, а направо ще ви се отели теленцето като се разпише и разсмърди, зак'во сте го изгони, как и от СТРАСБУРГ само т'ва и чакат.. да ви питат, кои сте вие и защо аджеба му нарушавате конституционните и човешки права?
    Отнася го съдията, отнасяте го вие отнася го и полицията. ;с
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2017 на 15:40
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Окей окей, няма да се хабя.. нека си ви гонят като сте балъци и не си знаете елементарните конституционни права.

ти мислиш ли че който там е бил изгонен не е потърсил помощта на адвокат когато са го изгонили от собствения му дом
    ти наистина ли го мислиш това нещо, и съответно адвоката му е казал че има правила и задължения както и закони и закони

Мега фен Аватара на LoadRunner
    О сек впрочем.

Чл. 35.
    (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност.
    .................................................. .......................................
    Ти с кой спориш сега не ми е ясно, всеки случай не сме адвокати най-малко пък ти пикльо.
    Аз ти казах че има публично изнесени случаи по тоя въпрос за законовото гонене на съседи ако преминават всички етични възможни граници и рушат комфорта на 75% от хората в блока.
    Както виждаш и други хора от форума ти го казват и то на база това което са чули по новините, чели в нета и реални случаи от приятели.
    Това че ти си кон с капаци и не признаваш нещо което не знаеш си е твой проблем.
    А нежеланието ти за ограмотяване личи изключително ясно, вместо да си прочетеш нещо и да се изкажеш подготвен ти си държиш на твоето.
    Аз лично по новините чух за такъв случай отдавна и от тогава го знам това с изгонването.

Точно е т'ва обсъдихме с антраксчо в месинджър..

Значи драги ми съфорумници.
    НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИТЕ ОТ БЛОКА. ако пикая пред входа, хвърлям си боклука където ми падне, плювам ви като ви видя и слушам рамщайн в 12 през нощта. / Т'ВА Е ЛОШ СЪСЕД.

Ако ви бия с бухалка.. и имате ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА да се притеснявате за здравето си и за извършено престъпление / освидетелстван съм и т.н тогава може да ме изгоните по съдебен ред, НО т'ва не е просто "лош" съсед.. Т'ва е психопат/престъпник.

А темата беше, че ако просто си лош съсед/ не се държиш добре (не си и длъжен лел, никой не може да те накара насила да харесаш друг) и магически 75 % от хората ще се подпишат, че не ги харесваш и пикаеш пред блока и музиката ти е прекалено силна и съдията ще каже.. МДдаа добре.. ай ш го гоним..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Само не мога да разбера как гоненето на някой от блок има общо с форума и войните в него .
    Още ли искате да изгоните Грозния с "подписка от съседите" ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си