- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
Анархи, по- наясно съм от теб със законите, повтаряш като латерна. Това, което е написано в КРб няма общо с временно изселване при заплаха за другите живущи. Неприкосновеността на жилището е друго.
Непонятно също приравняваш Страсбург и нашата конституция, нали знаеш, че йерархия има и при актовете на европейското право, от една страна, и националните такива, от друга.
И не, темата не беше, ако просто си лош съсед, а че при определени обстоятелства могат да те изселят. Не ми се спори, ще си ползвам конституционното право по чл. 35 на свободно придвижване (извън кофата).
Плийс не се връщай... ;х
like ever.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
в България законите са такива че можеш да правиш каквото си искаш
какво ще се случи не зависи от закона
аз поне винаги мога да направя нещо срещу някой ако не ме кефи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
леле някой да резюмира случващото се
Първоначално написано от MAPATOHKOBKA