- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
аз не виждам нищо нагло или обиждащо в нещата които съм казал, ясно е че не обидно насочено
просто никой тука не пасе трева, поне аз така си мисля
според мен не е възможно в твоето положение да кажеш че имаш възможност да си купиш помещение/гараж все тая
и си казах защо, ясно и точно, запознат съм със заплатите и битувизмите на човека както и разходите
вече съвсем друго е да имаш пари дадени под формата на подарък от близки и роднини с които да си купиш недвижима собственост и после да кажеш че е твое
не мисля, тво би било ако си го изработила сама просто уточнявам
детайлите са много важни
поне за мен
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
няма медицински сестри във ветеринарната медицина, анар4и.
и за теб ли помещение означава поне тристаен апартамент?
в мен е проблема, аз имам грешна представа, съжалявам![]()
Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 15:26
очевидно обясних по-горе че един студент няма как да има много спестявания
а също и от факта че не пасем трева е ясно че медиците са най-ниско платените на пазара
та на мен ми стана много интересно как от стипендия която се оказа 1000 лв на година и заплата която да кажем си на редовна ставка е 600лв ( но в такъв случай просто не ми е ясно кога учиш, т.е. заключвам че не учиш достатъчно но пък това няма как да стане ако си отличничка- нещо има нередно тука медик да работи на пълен работен ден чат ли си) изхранваш куче което ти е 500лв на месец (така е кучетата са разход)
ти не правиш разлика между "спестих от заплата' и 'спестих 1000лв дето наще ми дадоха за екскурзия'
пак не си чат май, спора е излишен
работещ човек който се издържа сам няма как да има спестявания, да има куче, да има хубаво жилище, храна и дрехи, екскурзии и да спестява, а и да си студент хаха
казвам ти, не правиш разликата между "направих са' и 'спестих от екскурзия подарена от наще' или да не изпадам в подробности като 'Аз ходя на работа и се издържам сама като си плащам тока и храната но спестявам всичко което ми дадат наще което е над 500лв месечно'
ти просто не правиш разликата
искам да си направиш експеримент, с тая заплата дето я вземаш да си храниш кучето, себе си, и да спестяваш
много ми е интересно как ще разхвърлиш разходите- ама ми докажи че е възможно като го напишеш подробно