.
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Threaded View

Мега фен Аватара на pandabear
    аз и никъде не съм казала, че не получавам помощ, когато си я поискам.
    има неща, които съм постигнала сама и точно за тях аз говорех: това е успехът ми в университета, които ми помага с допълнителните доходи под формата на стипендии (оттук тръгна всичко, 'щото оня лумел някой там ми каза, че т'ва са пари паднали от небето). сама съм постигнала и това, че съм успяла добри специалисти в моята професия да ми се доверят и да ми предложили да стана част от екипа им, сама съм постигнала и това, че съм успяла да сбъдна част от мечтата си, правейки крачка със закупуването на това помещение. сама съумявам да отделям пари (от заплата ми) и да си правя почивки. може би някой ден ще си купя със собствени пари и апартамент. дотогава си имам такъв, който само по документи е мой, но при положение, че част от заплатата ми отива по разходите на този апартамент, също е стъпка в пясъка.

анар4и, т'ва което го написа малко по-нагоре ще си затворя очите за него. 'щото има около 15% истинност в него. не си мисли, че дори след толкова време хората забравят за лайната, които си ръсил.
    Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 15:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си