.
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Threaded View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не бе и на мен ми е интересно как 20Ish годишен келеш, работещ като стажант, все още студент може да си позволи апартамент...

На мен апартамента ми коства.. 12 годишен кредит (legit се заробих за толкова)/ отделно едногодишни спестявания / ОГРОМНА помощ от родителите (ОГРОМНА)... и всички ремонти сме ги правили аз и баща ми.. за да спестим от майстори.. нз нз...

А заплатата ми е два/три пъти по-голяма от тази на пандата и отделно помагам в семейния бизнес на баща ми...
    Честно казано, факта че мойта работи ми позволява да глътна свеж въздух и да мога да си позволя разни по-така неща.. Иначе реално... само разходите по колата и сметките ме приключват всеки месец ;д // като гледам да не тормозя баща ми за пари.. макар, че ми помага..
    еми да, нормално, така се изразяват и всички останли хора
    това вече са неща в реда на нещата и не те надценяват драстично в дадения случай / макар че в някоя друга тема точно ти би се изтърсил досущ като пандата, че си си купил сам апартамент и кола с 1 година стаж кикик/
    ваще са ти дали половината пари за апартамента или там колкото е първата вноска и ти ще изплатиш САМ или с тяхна помощ, там кой колкото пари има останалото
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-07-2017 на 15:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си