.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    стига затъва бе
    сама казваш че кучето дърпа 400-500лв на месец и в същия пост пльокваш ей така между другото че зимаш 1000лв от стипендии и едва ли не кучето ти е изхранено от стипендии
    Ми мноу ясно че всеки ще си помисли че са 1000 на месец що за гл**ав трябва да си да споменаваш като нещо УАУ 1000лв плюс на година при положение че кучето ти струва 6000лв на година
    ми нема логика брад
    ей затова всеки си е помислил че са месечно
    чат
    (защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Предлагам всякакви конфликти във форума да бъдат пренасяни тук, за да не се спамят темите в "нормалните" раздели и да се стига до заключването им.
    Аз одобрявам идеята ти Корб, макар че по-рано бях пуснал "тема за феновете на Грозния" на практика със същата цел (защото повечето от военните действия са насочени срещу мен) .
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    да грубицизираме че помещението и струва 100 000лв
    Евалата Рънър, браво !
    Само малко ще те поправя - помещението дори да струваше не 100 бона, а само 10, пандата пак нямаше да има пари да си го купи, освен ако...
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Разбира се - проституцията в България не е незаконна .
    Само да питам, подаде ли си данъчните декларации в НАП ?
    Да бе извинявай !
    То се нарича и "компаньонка", а не "к0вра", ама карай !
    ...и само да добавя, че за изнасянето на тази истина (като дори не съм споменавал имена), бях докладван и предупреден ! Явно съм уцелил право болното място , а сега виждам, че не съм единственият който мисли така !
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    на толкова малоумни неща се изчетох днес, че повече не ми се занимава с глупости.
    една огромна почивка си взимам отново от този форум.
    Разобличена си !
    за трети път, абсолютно сама съм си го изработила това помещение.
    И как точно го "изработи" мила ?!
    Не само на нас ни е интересно, а и на НАП!
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    За лично твоят апартамент защо не желеш да кажеш.
    Сигурно не са и го купили техните, а някой чичко-паричко или дори по-лошо - живее в НЕГОВИЯ апартамент и го нарича "нейн" !
    очевидно с работа и много спестявания.
    И каква работа мила ?
    Ами спестяванията? На колко си години? За колко време си събрала тези "много спестявания"? А те твои ли са или на някой друг, а ти само си ги ползвала?
    и за теб ли помещение означава поне тристаен апартамент?
    Значи е гараж! И как точно събра 10 бона и нагоре за да си купиш гараж "сама", както твърдиш?
    Не е лошо човек да има самочувствието, че се справя сам. Какъв ви е проблемът? Дори да приемем, че получава малко помощ, вас това какво ви вълнува?
    Вълнува ни това, че лъже и мисли че ние сме толкова тъпи, че да се хванем !
    абсолютно съм част от лекарският екип, да. част от работата ми освен профилактични прегледи е и асистиране по време на операции, а в последно време се налага и попълване на документации, тъй като лятото хората се сещат да си слагат чипове на животинките.
    И колко пари изкарваш месечно от това?
    Дори не я харесвам. Ама външно става, бих й го подал ;д.
    Те сигурно доста и го подават. Интересно ми е каква ли е тарифата - може и аз да се възползвам !
    аз и никъде не съм казала, че не получавам помощ, когато си я поискам
    Това за пръв път го казваш! Сега остава да кажеш и от къде идва тая помощ! Ако е от мама и тате - не виждам нищо срамно да си признаеш !
    има неща, които съм постигнала сама и точно за тях аз говорех: това е ...
    Изведнъж тези неща станаха малки и незначителни като теб самата! Мислиш че като си взела стипендия и бачкаш това те прави уникална?! Много други хора са постигали същото! Дори аз!
    аз и никъде не съм казала, че не получавам помощ, когато си я поискам.
    ... сама съумявам да отделям пари (от заплата ми) и да си правя почивки
    Значи получаваш финансова помощ когато поискаш, а за почивки отделяш от собствената си заплата ?! Ако не получаваше помощ отвън, щеше ли да можеш да "отделяш" пари от "заплатата си" за почивки?! Смешна си мойто момиче, а ако сама си вярваш - толкова по-зле за теб !
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Последните 3 страници на дневника ще ти помогнат
    и мрънкаческата тема пусната от пандата!
    сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.
    Ти първа си измисли, колко много си успяла "съвсем сама" !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    (защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)
    Пандата няма висше още, тя сама го призна !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си