- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
стига затъва бе
сама казваш че кучето дърпа 400-500лв на месец и в същия пост пльокваш ей така между другото че зимаш 1000лв от стипендии и едва ли не кучето ти е изхранено от стипендии
Ми мноу ясно че всеки ще си помисли че са 1000 на месец що за гл**ав трябва да си да споменаваш като нещо УАУ 1000лв плюс на година при положение че кучето ти струва 6000лв на година
ми нема логика брад
ей затова всеки си е помислил че са месечно
чат
(защо винаги трябва да се обяснявам като на малоумен при положение че пред мен има хора с висше ?!?!?)
Аз одобрявам идеята ти Корб, макар че по-рано бях пуснал "тема за феновете на Грозния" на практика със същата цел (защото повечето от военните действия са насочени срещу мен).
Евалата Рънър, браво!
Само малко ще те поправя - помещението дори да струваше не 100 бона, а само 10, пандата пак нямаше да има пари да си го купи, освен ако...
...и само да добавя, че за изнасянето на тази истина (като дори не съм споменавал имена), бях докладван и предупреден! Явно съм уцелил право болното място
, а сега виждам, че не съм единственият който мисли така
!
Разобличена си!
И как точно го "изработи" мила?!
Не само на нас ни е интересно, а и на НАП!
Сигурно не са и го купили техните, а някой чичко-паричко или дори по-лошо - живее в НЕГОВИЯ апартамент и го нарича "нейн"!
И каква работа мила?
Ами спестяванията? На колко си години? За колко време си събрала тези "много спестявания"? А те твои ли са или на някой друг, а ти само си ги ползвала?
Значи е гараж! И как точно събра 10 бона и нагоре за да си купиш гараж "сама", както твърдиш?
Вълнува ни това, че лъже и мисли че ние сме толкова тъпи, че да се хванем!
И колко пари изкарваш месечно от това?
Те сигурно доста и го подават. Интересно ми е каква ли е тарифата - може и аз да се възползвам!
Това за пръв път го казваш! Сега остава да кажеш и от къде идва тая помощ! Ако е от мама и тате - не виждам нищо срамно да си признаеш!
Изведнъж тези неща станаха малки и незначителни като теб самата! Мислиш че като си взела стипендия и бачкаш това те прави уникална?! Много други хора са постигали същото! Дори аз!
Значи получаваш финансова помощ когато поискаш, а за почивки отделяш от собствената си заплата ?! Ако не получаваше помощ отвън, щеше ли да можеш да "отделяш" пари от "заплатата си" за почивки?! Смешна си мойто момиче, а ако сама си вярваш - толкова по-зле за теб!
и мрънкаческата тема пусната от пандата!
Ти първа си измисли, колко много си успяла "съвсем сама"!
Пандата няма висше още, тя сама го призна!