Първоначално написано от
Rakshy
1. като почнах да пиша, беше само в спорта, защото търсех помощ за някви неща, а след тва аз станах помощта, като няколко потребителя, които го населяваха, изцепиха. Там освен темите за кой колко е висок, как да отслабна и т.н.; идват другите теми за незаконни субстанции - стероиди. Няма как в тоя раздел да не може да се пише за стероиди. Няма как може би в здравето да не се пише за наркотици. Не съм виждал последните няколко години някой дилър да се рекламира в сайта.
2. на всички проблем ви е грозния, не знам защо. Аз чета само когато ме е цитирал. Буквално скролвам и ако се видя, чета кво е написал, ако заслужава отговор- отговарям, ако ли не - пропускам. Не е много трудно.
3. някойтам с тва къпане беше по-натоварващ от грозния, tbh. Целенасоченото "тролене" и заяждане с останалите беше неприятно за четене. С всичките описания на близане на задници, локви с течни лайна и прочие.
4. Няколко пъти бях предупреден за употреба на "ебал съм му майката" в дневника. Спорих 1 път на лични с младата кръв, ама квото такова. Разбирам го, ама когато не е насочено към никого от форума, кого го ебе кво пиша.
5. Системата с точки е малоумна. Рънъра каза, че измислянето на нови правила е излишно и ненужна цензура. В дневника, като най-активна тема, трябва да можеш да си пишеш каквото ти е на сърце. Ако искаш да се храниш с някого по-грозно иди в кофата. Всички знаем, че идеята на храненето е другите да го видят, а не да си го пишем на лично, затова тоя вариант отпада. Пишете си в кофата колкото искате.
6. Тва с правенето на важна темата на корб за караници беше малоумно.
И сапунисването на половината мнения е излишно в повечето случаи.
7. Когато бях по-малък, 4-5 клас, влизахме в тийнпроблем, за да четем уродщини, защото хората пишеха невероятни неща. Особено в секс. Там имаше такива теми, че направо да ти зайде. Make teenproblem great again.