.
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    забавното е, че всичките откачалки, които изброих не са чупили нищо и на практика не са посягали на никого, освен че единия счупи стъклото на вратата, за да си влезе във входа, защото от входа бяха сменили ключалката, за да не го пускат.

Един приятел в момента се съди със съседа му, който им дърпа кабелите на през една седмица в петък, защото фирмата, която е доставчик на този блок (на повечето) нямат техник през уикенда, чупил е няколко пъти входната врата, няколко пъти е преебавал механизма, защото е с магнитните чипове и като се тресне много силно неш се преебава, вадил му е 2 пъти нож във входа на него и 1 път на баща му, заплашвал ги е, 3 пъти са се сбивали вътре във входа пред свидетел, а на първото дело, когато съдията му е казала, че ще се видят на Х дата, той се е усмихнал и е казал "ако всички са живи до тогава".

Тва е в квартал Лозенец. "в скъпото". А, да не забравим, че пичагата е имал някво тежко престъпление преди, защото има от онези пробните периоди - пробация или квото беше, която е с продължителност към 5 години.

Ние тук ги гоним с подписки, в Лозенец не могат да направят подписка.

soooo yeah.
    под вкарали в лудницата не разбирай изгонен с обща подписка потвърдена от домоуправител разписана от съда с взето решение което е изтърпяло всички обжалвания и тн

виждам че не знаеш за какво говорим в момента
    Последно редактирано от haritov : 07-10-2017 на 20:49
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си