Мисля, че нямаме нужда от нови правила и "системи с точки", при положение че се спазват съществуващите.
Това означава всички раздели на практика да умрат и да остане само кофата

!
Значи имате нужда от изкупителна жертва

?
С цялото

!
Мисля че съществуващите правила са достатъчно добри и работещи, стига да се спазват!
Само да попитам - къде и как ще се води сметка за това кой колко черни точки е натрупал?
Аз също мисля, че модерирането напоследък е в час (предимно).
Поредните петиции с искане "да се банне Грозния", мисля че трябва да бъдат третирани с обективност, а не със емоции.
Това е ясно! Маминото синче не е срещало трудности в живота си и ето че една пречка като Грозния го докарва до бяс

! Затова Турксчо се опитва да използва всякакви средства и да мрънка на модераторите да ме отстранят! Само че маминия Турксчо явно още не се е сблъсквал с живота за да разбере, че нещата не винаги се случват така

.
Благодаря за обективността Трънчо

!
КОЙ?
Кой предложи Пеевски?!? Кой предложи правилата?!?
Ако тези "правила" са предложени от някой потребител, мисля че ние сме длъжни да знаем кой е, както и вие сте длъжни да ни информирате кой е!
Защо този потребител не излезе сам и не пусна темата?
Срам ли го е? От какво?
Т.е. без оглед на правилата а по симпатии?!? Това именно е диктатура!
Посочи как точно обиждам някого с този мой пост?
Ако е обида (а то не е), адресирана ли е към конкретен потребител или "гузният негонен бяга"?
Напълно съм съгласен!
Сега остава да разберем
КОЙ? предложи тези правила и накара модераторката да пуска такава тема!
Намеквах или така ти се струваше?
Посочи и цитирай къде и как съм казвал такова нещо изрично спрямо теб

!
Айдйе бйе

?!
сл0чайнос?!?
не мислА

!
Турксчо, в "модераторска помощ" още има сигнали срещу теб, по които не са взети модераторски мерки! Не ставаш ли малко нагъл?!
Турксчо, ти току що наруши няколко от новите правила

, които може би сам си предложил

!
Милият ми Турксчо

! В тая тема всеки твой пост говориш за Грозния и накрая сам се издаде от къде идва всичко

!