Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Мисля, че нямаме нужда от нови правила и "системи с точки", при положение че се спазват съществуващите.
Това означава всички раздели на практика да умрат и да остане само кофата !
Значи имате нужда от изкупителна жертва ?
С цялото !
Мисля че съществуващите правила са достатъчно добри и работещи, стига да се спазват!
Само да попитам - къде и как ще се води сметка за това кой колко черни точки е натрупал?

Аз също мисля, че модерирането напоследък е в час (предимно).
Поредните петиции с искане "да се банне Грозния", мисля че трябва да бъдат третирани с обективност, а не със емоции.
Това е ясно! Маминото синче не е срещало трудности в живота си и ето че една пречка като Грозния го докарва до бяс ! Затова Турксчо се опитва да използва всякакви средства и да мрънка на модераторите да ме отстранят! Само че маминия Турксчо явно още не се е сблъсквал с живота за да разбере, че нещата не винаги се случват така .
Благодаря за обективността Трънчо !
КОЙ?
Кой предложи Пеевски?!? Кой предложи правилата?!?

Ако тези "правила" са предложени от някой потребител, мисля че ние сме длъжни да знаем кой е, както и вие сте длъжни да ни информирате кой е!
Защо този потребител не излезе сам и не пусна темата?
Срам ли го е? От какво?
Т.е. без оглед на правилата а по симпатии?!? Това именно е диктатура!
Посочи как точно обиждам някого с този мой пост?
Ако е обида (а то не е), адресирана ли е към конкретен потребител или "гузният негонен бяга"?
Напълно съм съгласен!
Сега остава да разберем КОЙ? предложи тези правила и накара модераторката да пуска такава тема!
Намеквах или така ти се струваше?
Посочи и цитирай къде и как съм казвал такова нещо изрично спрямо теб !
Айдйе бйе ?!
сл0чайнос?!?
не мислА !
Турксчо, в "модераторска помощ" още има сигнали срещу теб, по които не са взети модераторски мерки! Не ставаш ли малко нагъл?!
Турксчо, ти току що наруши няколко от новите правила , които може би сам си предложил !
Милият ми Турксчо ! В тая тема всеки твой пост говориш за Грозния и накрая сам се издаде от къде идва всичко !
Никакви правила не съм предлагал, прочети малко назад в темата! Не е голямо „издаване”, че искам да те разкарат, щото си гнусен охлюв. Единствено от твоята миризлива особа има сигнали срещу мен, а съм се дракал с почти всеки в някакъв момент.
И, да, последните 2-3 дни ти чета говната, за да дам последен шанс на модераторите да се покажат като адекватни такива, ама те твърдо си държат на позицията, че работата им се свежда до цензуриране на определени „мръсни” думички. По-добре администрацията на форума (ако има такава) да вземе някой стажант програмист и да се добави един речник със забранени думи в системата.
Пращам те пак да гниеш в игнор листа, така че можеш да си продължаваш със словестната диария.