.
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    С тея зловещи татуировки, лоши погледи, снимки на надрани/нарязани ръце, комбинацията от зловещ поглед, емо прическа и черни дрехи, ми ддз, и аз да съм, и аз ще избягам от теб. Иначе не си грозен. Може и много добричък да си, ама като за първо впечатление малко приличаш на човек с когото не искаш да си имаш работа и по-добре да отбягваш
    +1

Ти си само на 20. Стегни се! Имаш още 60-70-80 години да живееш, никой не може да ти каже какво ще се случи дотогава. Нищо не е постоянно.

П.П: Хубав си на снимката, на която си усмихнат. Честно! Не случайно са казали, че усмивката краси човека. Може би това ти липсва, не знам, не те познавам.. Бъди позитивен и не плаши хората около себе си с нарязани ръце, намусено лице и отчаяни истории (като тази). Никой не иска да дружи с хора, които ги потискат (хора, които се оплакват от живота биха ме депресирали, т.е - бих избягала далеч от тях. Ако ще съм с някого, то това ще е момче, което ме кара да се смея и не му пука как изглежда.. колкото и да е грозен)

П.П.2: Баси, за едно момиче ли си.. аз съм пълнолетна и все още не съм била във връзка (гаджето в 1ви клас не се брои). Голям праз, че си нямам приятел! Имам себе си! Харесвам характера си и начина си на мислене, колкото и да са странни. Грозновата съм, но в очите на някой друг може и да съм хубава. Наистина, за всеки влак си има пътник, колкото и банално да звучи. Все някой някога ще те хареса!)

П.П.3: Всеки си има проблеми (едни по-малки, други - по-големи)! Не си единствен и не си провал, затова че ги имаш! Всички сме ПЪЛНИ с какви ли не проблеми..

П.П.4: Бог не отговаря на молбите ти, защото просто не съществува. Точка.
    Последно редактирано от *sunny : 07-09-2017 на 19:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си