.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Жалко че всичко трябваше да свърши така ... никой никога не ми обърна специално внимание в тоя сайт. Честно казано след всеки мой пост се надявах някое момиче да ми пише на лично или да ме добави в фейса да се запознаем. Доста съм си фантазирал как си имам някаква виртуална приятелка... да я вкарам в моя красив свят. Да играем денонощно заедно.

Ето го моя Skyline в Need For Speed. Толкова красив, толкова красива гледка. Този виртуален свят е толкова красив... жалко че нямах кого да доведа тук да е с мен, някой когото да обичам истински. Разбрах в последно време че не ми остава много живот. Нямам намерение да прекарам последните си години работейки. Ще събера пари и ще се махна в чужбина, там ще събера още пари колкото да не се налага 1-2 години да работя. Жалко че изживях най-хубавите моменти от живота ми САМ. Наистина жалко че всичко трябваше да свърши така...
    ..

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Разбрах в последно време че не ми остава много живот.
    Какво си разбрал?
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Честно казано след всеки мой пост се надявах някое момиче да ми пише на лично или да ме добави в фейса да се запознаем.
    аааайде не
    още един жалкар
    тука се оказва че било пълно с такива
    а ти писа ли на някоя бе бастун?
    ти знаеш ли колко момичета се надяват след поредното им мнение някой специален да им пише на лично?
    пандата, галакси, ивето, се топ мацки маа и те си имат надежди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си