ПРОСТ, ЛАБИЛЕН, ОБЪРКАН, БЕЗНАДЕЖДЕН ГЛУПАК. Провокацията също е за да ти помогна пиле. Препрочитай си по 500 пъти нещата за да осъзнаеш какви глупости пишеш. Как ще твърдиш че ще отвличаш и убиваш някого ве нищожество-подобно? Имаш нерви да пишеш, това ти осмисля жалкото битие. Имаш и желание да пишеш, нямаш желание да си прекратиш бъркотията. Пренареди си приоритетите като не гледаш тези които са по-зле, защото трябва да ги погледнеш и то много сериозно за да се отблагодариш че имаш възможността да си нещастника, който си. И не, аз не съм неграмотен, но и цялата неграмотност да беше събрана в мен, това мислиш ли че по някакъв начин извисява теб, тъпата ти тема, обърканата ти кутелница и всички глупости заради които честно, ако заяви човек пред мен и то насериозно че ще убива някой просто ще го връхлети кармата за секунди и няма как да не ти просна зъбите на земята. Като можеш да направиш всичко за което се сетя, защо примерно не осмислиш живота си и не дрънкаш глупости във виртуалния свят ? Едно мега-добро начало на твоето "правене на всичко" е да спреш с виртуалната си тъпотия. Аз проявявам много голямо разбиране гнусно същество такова, просто трябва да успееш да се абстрахираш за да осъзнаеш защо е погнусата и тогава тази моя погнуса ще ти е полезна да се отблъснеш и ти от гнусотията си! И започни да правиш това което казваш. Регистриа, трие, регистрира трие... лабилна объркана неуравновесеност. Възможно най-големите тъпотии си избрал тъпака. Сатанизъм, паранормални самонавивки и то на някакво мегаповърхностно ниво само и само защото да си четеш и да си измисляш простотии които са мистични само и само за да не ги разбира никой, защото това неразбиране ги прави смислени за вас, обърканите твари. Защо не си замениш сатанизма с физика, нещо молекулярно така, програмиране и все потребни неща чрез които да започнеш да създаваш ? Нарисувай сатанински кръг с кетчуп в центъра на стаята си, гледай да е върху килим за да остане мизерия и ритуално натисни копчето Delete на профила си. Земята се огъва от шъшкъни.