Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
Напускам форума завинаги и не ме интересува дали на някой му пука, няма такъв човек по принцип. Това ще ми е и последното мнение в форума за това ще напиша каквото ми иде без никакъв срам. Аз съм най-милия човек във форума... това че не съм писал мили неща е защото никога не съм намерил подходящите хора към които да се държа така. Аз съм и най-романтичния човек в форума. Никое момиче не е дошло някога в живота ми за да и покажа това. В целия форум няма човек който да е способен да обича повече от мен. Това че бях лишен цял живот от това да имам момиче което да обичам ме побърка и само ми увеличаваше желанието да обичам. Когато много време си лишен от нещо с времето го искаш все повече и повече. Имах толкова мисли и желания... представях си как и докосвам лицето, как стойм на покрива на блока цяла нощ прегръщайки се и после спим цял ден заедно. Ако трябва да съдя мисленето на мъжкия пол, от толкова разговори с фалшиви приятели, виртуални приятели съм стигнал до заключението че за момчетата най-хубавото нещо което можеш да правиш с момиче е секс. Моето мислене изобщо не е такова НО МЕ Е ЯД ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОЦЕНИ И ДА МЕ РАЗБЕРЕ! Най-приятното нещо което мога да си представя с момиче е просто да стоя с нея прегърнат цяла нощ на покрива на блока докато вали много лек дъжд. Дори и в секса за мен половия контакт е на последно място, няма да описвам в дейли .. или защо пък не? Това ми е последното мнение така или иначе. Как ви се струва по време на секс да я гледаш в очите да и галиш косата и да ЗНАЕШ че тя ти ДАВА. Докато го правите нежно да и целуваш ръцете да я докосваш. Толкова мисли фантазии мечти... всичко което искам да правя с момиче само съм го сънувал. Наистина сърцето ми бие силно докато пиша това. Мисля че това е края. Напускам форума. НАЙ-МНОГО ме е яд за това че тук някъде по света, не знам къде, но има множество момичета които плачат и се самоубиват заради разбито сърце. Защо не съм попаднал на такова момиче да и дам каквото заслужава? ЗАЩО? Сбогом на всички, повече няма да ме видите. Ще си сменя паролата на акаунта и на емайла с такава че да не мога да я запомня за да си дам гаранция че никога няма да стъпя вече тук. Иде ми да заплача, но не мога защото от толкова плачене в миналото вече съм си изплакал сълзите.
има хиляди сайтове за запознанство, спомням си, че преди години се бях регистрирал в един, и веднага около пет момичета ми бяха писали (от които три от сащ), при все че не бях публикувал/постнал снимка, а само малко данни за години, ръст и пр. - нищо не ти пречи да се пробваш, след като имаш компютър