Защото вярвам, че "умирането" им е свързано с много грандиозна и по-голяма цел. Това може би и беше началото, точно преди да се отприщи бежанската вълна.
Форумите категорично "умряха" около 2010-та година, с масовото навлизане на Фейсбук навсякъде. Особено с появата и популяризацията на Фейсбук групите. И да не говорим, сега е модерно всеки да виси на Фейса и да се зомбира.
Честно казано, аз също го използвах. Но за бизнес. Сега аз и още десетина човека около мен - имаме перманентни банове. Не можем да се регистрираме. Дори през VPN или прокси да пробваш - заключват ти акаунта до 2 дни.
Непрекъснато се искат сканирани лични карти, потвърждаване със снимки, добавяне на телефонни номера. Интернет пространството е все още свободно. Проблемът е че няма никой наоколо. Всички са "там". Висят, и те не знаят какво правят, и са част от медийната машина, така добре смазана. Да гледат реклами, да бъдат зависими, от смартфончето по цял ден дават лайкчета.
И целта е една - монопол. Централизирано управление. Форумите загиват, частните "държатели" на форумите вече са незначителни за никого, и не са никаква заплаха вече.
Някои хора все още влизат, хора със нагласа като мен, които искат свобода, но ние сме брандирани "странните птици". Има и хора влизат от носталгия, но са прекалено неактивни.
Във "Фейса"... Там всеки ги следи, има достъп до дневните им ресурси, забавления, посещения, съобщения, а глупакът дори не осъзнава, че току що е станал част от "Плана".
Планът за унищожение.
А да, и да не забравим - че всичките "цветнокожи господа и господарки" - никой не ги банва! Затова и масово ми пишеха разни занзибарци, талибани, шарани и джангари!
Последно редактирано от FlektarnCom : 06-28-2017 на 10:51