.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Помогнете

Unhappy Помогнете

Пиша си с едно момче в момента . Аз съм 04 набор той 02 футболистче е и е национал учи в спортно училище с футбол та въпроса ми е какво да ме пиша. Харесвам го но просто не знам нито как да му кажа нито кяк да му намекна .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Кажи му че си малко коте, като тия на Валери Божинов.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Хаха мн смешно . Аз съм сериозна .

Като видя набори започващи с 0 и не мога да приема любовният им проблем сериозно
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Като видя набори започващи с 0 и не мога да приема любовният им проблем сериозно
    вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем... то "мускули" ли не бяха, единия трениран бил и накрая яде бой от две момичета. Как да ги приеме на сериозно човек?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blackangel_236 Виж мнението
    вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем...

Общо 5 коча !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от blackangel_236 Виж мнението
    вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем... то "мускули" ли не бяха, единия трениран бил и накрая яде бой от две момичета. Как да ги приеме на сериозно човек?
    sweetheart, профила ти показва 15, значи и ти си '02, та къде се пишеш извън тази класация
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

ами първо можеш да си оправиш правописа

Абе оставете децата отиваш натискаш му се и ако си яка маца и той няма гадже ти е в кърпа вързан... по принцип за жалост при повечето става така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си