Здравейте! Аз съм момче на 18 и имам приятелка на 16. С приятелката ми сме заедно от почти две години и винаги си мисля, че нещо не върви както трябва. От начало когато се запознахме всичко вървеше нормално, правех й много комплименти, малки подаръци и т.н. Прекалено много внимание й обръщах и като цяло всичкото си свободно време й го подарявах. От начало тя не искаше да ни виждат заедно когато излизаме понеже първите няколко седмици ходех само аз при нея, а тя не идваше при мен понеже родителите й бяха някак си против това да сме заедно или по-скоро тя да си има приятел. След известно време се запознах с родителите й и мисля, че им направих добро първо впечатление, но нещата не се промениха по никакъв начин. Беше я страх да идва при мен, за да не ни видят заедно и се налагаше да идва „тайно“ с извинението, че ще ходи при някоя приятелка. След 6 месеца връзка, започна и интимният ни живот. От начало бяхме и двамата неопитни, но с времето разбрах, че има някакъв проблем при полов акт, а проблема е, че я боли прекалено много по време на секс. Опитвам се да направя всичко по силите си, опитвам се да бъда романтичен и т.н., но не се получава. Наскоро намерих начин - да се напушим, за да не я боли, но и това не помага кой знае колко много. След толкова време връзка тя не иска да отиде на гинеколог, заради простата причина, че не иска родителите й да разберат, че е започнала полов живот. За жалост секса според мен е една наистина важна крачка и заема наистина голямо място в една връзка между момче и момиче. Винаги секса е бил трудна част и за двамата, случвало се е й да се разплаква от болки и винаги съм се опитвал да я разбера и да бъда добър с нея. Никога не съм й се сърдил, че я боли или нещо подобно, но това нещо е наистина гадно. Другите проблеми, които за мен са прекалено важни са неща от сорта - караме се за най-различни глупости, разбирамо е в една връзка да се карат двама, но тя ми натяква, че вече не ми пукало за нея и т.н. при положение, че се опитвам да правя каквото мога. Вярно е, че не съм същото момче, което бях в началото на връзката, но все пак си я обичам. Не иска да ходим по барове, дискотеки, заведения и т.н. понеже не е било нейният стил и т.н. и не искала да бъде сред много хора. Не иска да ходим заедно на плаж защото родителите й няма да я пуснат. Рядко идва да спи в нас понеже се страхува да не я хванат родителите й, че не я при някоя приятелка, а при мен. В тях съм ходил 2-3 пъти и то по чудо. И това наистина ме дразни понеже искам да имам някакъв контакт с родителите й понеже наистина се надявам на нашата връзка. Опитвам се да поговря с нея на тези теми, но не се получава. Не ме разбира или по-скоро ме разбира, но не иска да направи нищо за това. Доста често си мисля, че връзката ни е ограничена. Кажете ми вашето мнение, какво да направя? Наистина имам чувства към това момиче и искам да продължи нашата връзка. Да добавя, че скоро и двамата имаме рожден ден и ставаме на 19 аз, а тя на 17.