.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy Имам чувството че имам депресия, какво да правя ...

Здравейте, на 17 години съм и скоро ще ставам пълнолетна, всичко започна преди 3 години когато се влюбих адски много в едно момче. Той беше с една година по-голям от мен, но бяхме от различни градове и разстоянието хич не беше малко, много се карахме понякога се разделяхме за определен период от време, но винаги се събирахме и тази година се случи нещо още по-гадно. Родителите ми забраниха контакт с него, майка ми от началото не го харесваша защото ме бил наранявал. Мисля, че във всяка връзка има караници, тъга, щастие и тем подобни... та в началото си прикривахме контакта, но той започна да се държи мега гадно. Започна да ме игнорира, спря да се интересува от мен не ми отделяше даже и 5 мин да поговорим и на мен просто ми писна.... и му казах да не ме търси повече....
    В първите дни всичко беше окей... обаче напоследък имам адски болки в корема храня се малко, но се засищам, имам главоболия от време на време, всичко ме боли и се чувствам адски изтощена нямам желание за нищо, дори не искам да общувам с никой огнорирам приятелите си а като изляза с някой мълча и не мога да се усмихна в никакъв случей не искам да излизам ... той беше първата ми любов... не мога да се справя организма ми не издържа просто... и щом съм стигнала до този момент да искам помощ значи съм стигнала дъното...(попринцип гледам да се оправям сама)....
    Последно редактирано от sheyla1948 : 08-29-2017 на 09:58

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Съжалявам много, че ти се случва това.
    Спокойно, по-добрите дни идват - пак тръгваш на училище, догодина сигурно завършваш
    От стрес е нормално и тялото ти да реагира
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на JDeel
    Ще ти мине, зарежи го тоя идиот

Правила за публикуване