.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нов лаптоп

Мисля да си взимам нов лаптоп http://www.technopolis.bg/bg/Laptops...-P2MG/p/518011 ето го и него та се чудех дали ще подкара играта Цс:ГО и дали ще прегрява до такава степен че да се изключи благодаря предварително

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Браво младеж, добър избор!
    Разбира се, че CS-GO ще я върви перфектно и много други игри, КАПАЦИТЕТЪТ му е : 4 GB, това е достатъчно за игри, дори GTA-5 ще ти върви безупречно.
    Купи си го.

незнам защото едни хора ми казват че изобщо няма да върви други ми казват че ще върви супер

Мега фен
    не е добре за cs:go, трябват по-мощни процесор и видео, иначе ще трябва да го пускаш на ниски графични настройки/детайли - и от видеото, което е постнал jdeel се вижда, че върви мудно (на нисък fps)
    Последно редактирано от npp : 07-22-2017 на 20:17

добре но той все пак записва с програма тоест това също сваля фпс-а

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не е добре за cs:go, трябват по-мощни процесор и видео, иначе ще трябва да го пускаш на ниски графични настройки/детайли - и от видеото, което е постнал jdeel се вижда, че върви мудно (на нисък fps)
    ок но все пак той записва и това също намаля доста фпс-а

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Gosho359 Виж мнението
    ок но все пак той записва и това също намаля доста фпс-а
    сигурен съм, че лаптопът от първия пост е слаб за cs:go, трябва ти процесор с производителност поне колкото core 2 quad (примерно q6600 - даже ако играеш с повече ботове, този процесор също ще е слаб), и видео — поне колкото gtx 650 ti, можеш да сравняваш производителността на различните модели оттук: https://www.cpubenchmark.net/ - има за процесори и видео адаптери/карти

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Gosho359 Виж мнението
    благодаря предварително
    Много мило, че ми благодариш предварително, но не мога да помогна.

Все пак приемам благодарностите с благодарности.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си