Някоя съседка - трудна работа. Има възможност в Гърция да се започне някаква работа като общ работник, но не е препоръчително понеже е прекалено рисковано с това да попаднеш на мафия или да те измамят и накрая да останеш с празни ръце. В чужбина живота всеки го приема различно. Аз лично работя и живея в чужбина и си ми е страхотно, но аз съм израстнал тук и училище съм завършил и т.н. Все пак един голям плюс ще бъде ако имаш познати, роднини и т.н., да могат поне от началото да те придърпат. Бих ти предложил Англия понеже там можеш да си намериш лесно работа, не е нещо трудно, а и заплащанията не са никак зле. Храната, дрехите и т.н. са евтини, но когато опрем до квартира ще е малко солено. Не казвам суми понеже на всякъде е различно, но варират от 300 паунда и нагоре. Отделно можеш да се консултираш с някоя агенция, която да ти намери дадената работа. Също така не заминавай сам! Вземи някой приятел, който има желание и той за ново начало в чужбина. Така ще може да си делите наема и разходите. Приготви си пари за добро и лошо - това е адски важно! В началото докато си намериш работа ще ти трябват пари.. в повече!