.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Възбуждат ме по-големи жени !

Здравейте аз съм на 17г девствен съм и си испитвам сексуални наклонности към по-възрасни от мен .
    Забелязах го в един рейс ,пред мен стоеше една жена на околу 40 беше с къси панталонки и беше много красива.
    В мен запозна да бушуват огнени кълба и ми стана имах раница върху атрибута си ,но въпреки тва започнаха да искачат различни желания в мен и след това започнах да заглеждам добре стоящите но по възрасни жени и наистина много искам да правя секс с една такава ! Това ме притеснява но много искам ! Какво да правя ?

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Все едно лапе на 13 години го пише. Нито си първия,нито последния,който има такива наклонности. Намери,някоя милфка и се почвайте,като те сърби п...ката за дърто.

Супер фен Аватара на sladura89
    Не се притеснявай и аз като по-малък бях така, като стигнеш моята възраст ще започнат да те възбуждат по-млади и така ще има баланс!

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Все едно лапе на 13 години го пише. Нито си първия,нито последния,който има такива наклонности. Намери,някоя милфка и се почвайте,като те сърби п...ката за дърто.
    Ехх, ехх, да бе "дърта" всеки ще стане на тези години, и да подчертая, че една такава дърта дама на 40, добре изглеждаща, би ми доставила по-голямо удоволствие от колкото такова момиче на твоите години..

Авторе, и аз съм бил така на твоите години, предполагам всеки мъж е бил. И все още си мечтая, някога да спя с добре изглеждаща зряла дама на 40..

Добре ама как да я намеря ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ти е трудно, защото не са много жените на 40, които да искат любовник, който ще свърши още докато я съблича.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Не се притеснявай и аз като по-малък бях така, като стигнеш моята възраст ще започнат да те възбуждат по-млади и така ще има баланс!
    По- млади като пандата, например.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Добре но от къде да ги търся как да намеря жена която ще се навие ?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Anonimniq321432 Виж мнението
    Добре но от къде да ги търся как да намеря жена която ще се навие ?
    Ем не знам брат оправяй се както можеш и аз не намирам ни по-големи, ни по-малки така че не мога да ти помогна! В моят случай просто трябва да се науча на въздържание явно!

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ще ти е трудно, защото не са много жените на 40, които да искат любовник, който ще свърши още докато я съблича.
    АХАХХАХАХАХАХ от личен опит мога да го потвърдя това Като бях на 17, ми се отвори парашута с една на 38.... е такъв срам не съм изпитвал никога
    Los Merengues...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си