Здравейте, имам следният проблем. С моят приятел живеем заедно от повече от година и половина. Още в началото когато заживяхме заедно, разбрах много неща за него. Разбрах,че има фалшиви профили във фейсбук и търси "момчета роми за да им духа и момичета ромки, за да му се изпикават в устата", първият път като разбрах за това, бях адски шокирана, не знаех какво изобщо става, той ми въртя и усуква и се оправихме, след време пак го хванах по-същия начин, обеща ми да спре с глупостите, триеше си хронологията от браузера, който използва и аз в един момент изобщо спрях да го следя, до днес .. нещо ме накара да му проверя единият му e-mail и влязох в изпратени съобщения и видях, че е писал до някакво момиче " да му намери момчета роми за да им лапа, той си плащал" .. Вече не знам какво да правя, не знам изобщо защо му е да прави това, което пише. Някой имал ли е подобен или същия проблем с приятеля си? И всеки ден чувам, колко много ме обича и как съм жената с която иска да гради семейство, а в същото време градим лъжи.