Здравейте група , преди няколко вечери се заговорихме с приятеля ми и той реши да си признае че е изневерявал на бившите му приятелки . С първата (ходели са 2г.) му в началото на връзката им и изневерил с две момичета с които си правил тройка и оправданието му е че е бил малък (демек около 20г) . С втората му (ходели са 3г и половина) почти накрая на връзката им ходел да се целува с някаква .Оправданието му е че за него връзката била приключила , тя не му давала секс и т.н . Аз съм с него 1г и 3месеца и през цялото това време той ми е обеснявал как мразел изневярата и как за него това е най-най грозното нещо . Попитах го защо ме е лъгал до сега и той ми каза че не ми е имал толкова доверие да ми разкаже... Каза ми че за всичко си е взел поука и че не би го направил никога повече и че се научил да контролира себе си и някви такива глупости ... Преди да ми разкаже тези неща никога не съм подозирала че може да ми изневери , но след разказите му ми се обърна цялата представа за него ... Може и да. си въобразявам че и на мен ще ми изневери , но наистина предпочитам да не го знаех . Малко си загубих доверието към него не знам може всичко да си е в мойта глава ...