- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявал е на бившите си
Здравейте група , преди няколко вечери се заговорихме с приятеля ми и той реши да си признае че е изневерявал на бившите му приятелки . С първата (ходели са 2г.) му в началото на връзката им и изневерил с две момичета с които си правил тройка и оправданието му е че е бил малък (демек около 20г) . С втората му (ходели са 3г и половина) почти накрая на връзката им ходел да се целува с някаква .Оправданието му е че за него връзката била приключила , тя не му давала секс и т.н . Аз съм с него 1г и 3месеца и през цялото това време той ми е обеснявал как мразел изневярата и как за него това е най-най грозното нещо . Попитах го защо ме е лъгал до сега и той ми каза че не ми е имал толкова доверие да ми разкаже... Каза ми че за всичко си е взел поука и че не би го направил никога повече и че се научил да контролира себе си и някви такива глупости ... Преди да ми разкаже тези неща никога не съм подозирала че може да ми изневери , но след разказите му ми се обърна цялата представа за него ... Може и да. си въобразявам че и на мен ще ми изневери , но наистина предпочитам да не го знаех . Малко си загубих доверието към него не знам може всичко да си е в мойта глава ...
Изневерявал е на бившите си, но не значи, че и на теб ще ти изневери! Когато една връзка е сериозна и задоволяваш нуждите на партньора си и не му липсват най-важните неща, той няма да търси начин, за да ти изневери! Но… когато му липсва секс (примерно) за един мъж на възраст 20 е нормално да не издържи колкото и да те обича! Да стой на сухо все пак с месеци не става… Това е пример, естествено! Но не забравяй едно - веднъж изневери ли, цял живот ще го прави (не са всички такива, естествено! Има и младежи, които са го правели заради глупостта и възможността)! Изглежда, че му харесва да го прави и така се чувства по-уверен в себе си! Все пак е нормално след такова „признание“ да загубиш доверието на партньора си и да ти нахлуят много мисли в главата! Просто трябва да ти докаже, че държи на теб и не търси „любов“ във всяка срещната!
Без да съм прочел какво си писала - изневерил ли е веднъж, ще изневери и втори път.
пак същите дебилни теми....
Вие момичетата сте уникално "посредствени" напоследък
Знаеш,че той е изневерявал на предишните си? и ти дава някакви мижави оправдания.. ти тъпа ли си?
Човек който е изневерявал веднъж, ще изневери пак да ли ще е година и ли 5 след това той си го има вътре в себе си заложено, да рискува да пробва нещо ново..
Едно момче/мъж веднага можеш да го разбереш да ли е свестен, точен, разумен по начина на говорене, действията, отношението към едно момиче... не е чак толкова трудно..
Но виж жените/момичета са уравнение понякога трудно за решаване...
От разказа ти личи, че това определено не е мъж за една жена. Ако го питаш за бройката му ще добиеш по-ясна представа колко правдоподобно звучи, че не би ти изневерил.
По принцип за преди години (в момента е на 27) знам че е бил женкар , както каза Telaviv бройката му е около 80 до колкото помня, но знаете че всичко е до време . Колкото и странно да звучи наистина е много добър , дава всичко за мен и ме обича с цялото си сърце, както и аз . Живеем заедно , той не излиза абсолютно никъде освен на работа ,но в крайна сметка време за изневяра има винаги. Не знам какво да правя , казах му че ме мъчи това което ми каза и той всячески се опитва да ме убеди че с мен нищо не му липсва и как не би направил такова нещо (нормално , няма как да си признае) . Оправдава се за бившите си че с едната бил малък , а с другата не вървяло , не се обичали и малко след това се разделили . Наистина не знам какво да правя , поведението му към мен е прекрасно ...
А ти направила ли си сметките правилно, че нещо не излизат? Казва, че имал общо 5 години в сериозни връзки (една от 2 и другата от 3 години), а с 80 бройка, ако сметнем, че чука от 14-15 годишен, това прави средно по 6 на година. Излиза, че в тези уж цели 5 години и половина, в които е бил със "сериозните връзки" не се е спирал и го е правил много повече колкото споделя. И какво, оправдава се, че бил малък (ауу, колко малък, само преди няколко години), а с другата (вече не толкова малък) ми не я бил обичал... Явно не те е играл опитен курвар и сега си се прехласнала по едната хубост и добре изиграно лицемерие и си склонна да му вярваш. След време обаче ще пускаш тема "изневери ми, какво да правя". И особено на 27, мислиш ли, че той смята, че си е "изпълнил бройката" и ще те обича до края на живота си? Предложил ли ти е брак, че да си толкова сигурна?
Последно редактирано от Telaviv : 08-30-2017 на 10:23
Telaviv , разбирам те какво имаш впредвид , но когато е бил 14-15 и е започнал , тогава са му били многото бройки , до колкото ми е казвал около 5-6 на седмица нещо такова не помня точно . И не , не казвам в никакъв случай че му вярвам и ме е омаял , точно защото не вярвам за това пуснах и темата , за да искам съвети и мнения . Също така брак не ми е предложил , но ми говори че иска да се пооправи финансово и тогава брак и деца . Пък и да ми предложи дори , това грам не е гаранция че няма да ми изневери . А дори не знам дали има смисъл да говоря пак за тази тема , защото нищо по-различно няма да ми каже . В крайна сметка без доверие не си заслужава ...
Така да си го признаеМоже и наистина да е разбрал грешките си и наистина да те обича и не иска повече да те лъже, но пък може и да ти го казва, за да му имаш по-голямо доверие, да си сигурна, че след като ти е казал тези лъжи, няма да го направи пак, но всъщност...
Поговорете си с него.. Нормално за 20 годишен да направи нещо такова.. Снощи започнах спор с 18 годишен, казва ми, че е минал през бройка 120 поне 3 пъти, MurdaBoys гангстер... :Д -360 поколение
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
На 14-15 е изключено да е навъртял тези бройки. И то с оборот от по 5-6 на седмица? Много си наивина. Казва ти го само, за да си мислиш, че това е останало далеч в младостта му. Иключено е да е навъртял такъв километраж като момченце. По-скоро бройката е генерирана, когато вече е бил поне 20 годишен, защото един мъж става толкова желан едва, когато вече наистина е мъж (пораснал).
И за какво доверие си говорите, когато не ти е казал за изневерите си своевременно, за да знаеш с кого си имаш работа? А след като сте зрели хора и уж вярвате, че вашите неща "са сериозни", ако няма да се жени за теб, то поне изявява ли желание да ти предложи? Това е мъж, който е с манталитет на ерген и курвар.
Направи му проверка, виж му фейсбук, погледни дали има профил в инстаграм, с кой си чати и т.н. Ако трие чатовете си е съмнително. Такъв тип мъже нямат желание да се обвързват макар и да им харесва да имат по "нещо сигурно" като теб.
Няма смисъл изобщо да си говорите, ако питаш мен, но това си е твоята връзка, твоето емоционално здраве и в крайна сметка след половин година не знаеш какво може да ти спретне. На 27 е само, едва ли с темпото, с което е свикнал да получава почти всичко, което иска да пипне ще иска да ти е верен. Вечно ще се съмняваш с него. Ти си знаеш...
Темата според мен е много дебилска. Ако той е на 27, ти на колко си? Вече е сериозен мъж, а не просто момче. Не го защитавам, но според мен не слушай хората какво говорят. Така само ще се вкараш в някакви филми и ще започнеш да параноясваш за най-малкото. Не му проверявай социалните мрежи понеже ще започнеш да го задушаваш и най-накрая ще те зареже. Ако наистина го обичаш, едва ли щеше да пускаш подобна тема и щеше да имаш съмнения. Около 5-6 на седмица? С десислава или с левислава? Това са пълни глупости…
Ами.. Здравей. В твоя случай според мен нямаш какво друго да направиш освен да изчакаш търпеливо и да наблюдаваш всичко около вас. Сега, вярно, че има една приказка: Ако го е направил веднъж, ще го направи отново. Някак си подкрепям тази теза, защото ми се е случвало, но вие сте по-отраснали, ти казваш, че е на 27, на тези години би трябвало да започне (ако не и вече) да се осъзнава, може би ти е споделил, за да бъдеш наясно с всичко. В най-лошия случай го е направил, за да те заблуждава, но някак си не ми се вярва. Наблюдавай с времето, каквото и да е държанието му 100% съм сигурна, че ще си имаш едно наум. Искрено се надявам нещата при вас да са добре! Поздрави, ако има нещо пиши ми.