- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС към момичетата, относно СВИРКИТЕ!
Преди да задам въпроса си, да знаете че и аз съм момиче и питам от любопитство. Който не ще да не отговаря
За момичетата, които са духали: На колко години за първи път духахте ? Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? Колко см можете да лапате най-много? А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.
За момичетата, които НЕ са правили свирки: Какво мислите за свирките? Одобрявате ли ги? И ако не , мислите ли че никога няма да лапате?
Не целя нищо с тази тема, даже аз самата ще кажа за себе си. За първи път направих свирка, когато бях на 17. Притеснявах се страшно много, че няма да задоволя партньора си и си мислех , че трябва да го налапам целия. Когато обаче започнах разбрах че не е толкова трудно и че не трябва да го лапам целя. И сега обичам да правя свирки. Това НЕ значи че съм курва, защото съм го правила само на 3 момчета!
По готино е като го налапаш целия ... стига до гърлото а там е по тясно ... и е като слива ...
Явно имаш много опитПървоначално написано от OneGuy
![]()
По темата: Няам коментар просто всеки ден няква тема от преди 5-6 дена![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
За първи път съм правила орална на 14. Духала съм на едночко, моето си.
Не се притеснявах, по-скоро бях любопитна. Не съм мерила, колко см мога да лапна, но с практика разбрах, че трябва да се обърне най-много внимание на главичката. Не се мъча да го лапам целия. Правя го заради физическото удоволсвие на партьора и моето емоционално такова.
Можеш ли да кажеш в подробности за вниманието над главичката?Първоначално написано от FreakBitch
лапала съм.. ии ми харесваа.. на 14 .. не се притеснявах.. опитвам се да го лапна повече защото това е номера на хубавите свирки.. точно като отиде къмм гърлото.. само се надявах да не го закача със зъби защото знам че е много гадно.. усеща че ше му свалиш кожатааз лично обичам да правя свирки...
Абе ръфай не се притеснявайПървоначално написано от proxy7
По този начин казано ...... би ли ми направила и на мен една свирка ..Първоначално написано от derbyyy
П.С.Съжалявам че го казах просто беше по силно от мен![]()
![]()
![]()
мии всеки си има начин на изразяване.. ии да мога да го кажа още много пъти щото е така.. нее мии и пречии даа тръгна с някое момче и да му духам.. харесва ми просто.. задоволява ме емоционално най-вече.. ноо ми харесва ккакто и да го гледамПървоначално написано от OneGuy
![]()
А такаа хубава работааааа :Д а сега кажи име ... населено място... години ... цяло енг ... и ми разкажи повече за свирките и за това как ги правиш
П.С. пак се извинявам че го казах беше по силно от мен ... просто ме предизвикваш по някакъв начин![]()
![]()
![]()
![]()
мии лапам гоо,започвам да обикалям главичката на пениса с върха на езика ми...лапааам навътре навънкаа![]()
навлажнявам гоо хубавоо.. през това време и с ръчичката си играяя.. едновременно..
Интересно наистина ... а нагледно би ли показала ...
П.С. Съжалявам че го казах просто животното в мен говори
мии не духам на всеки.. ако ходя с някое момче да.. ноо ее такаа за една свиркаа.. на 4 километър мое пробваш
Първоначално написано от proxy7
Лол, не мислех, че ще стигна до там да обяснявам във форума как духам. И аз в началото се мъчех да го лапам целия, но задачата не се оказа толкова лесна, особено, ако трябва да се поддържа темпо, което да го докара до края. Реших да експериментирам и да наблюдавам реакциите му. Любимото му (за което ми е споделял) е леко засмукване на главичката и къси бързи движения нагоре/надолу (само около главичката и пръстенчето или коронката или както там му казват).
Напоследък реших да добавя и малко бързи движения с езичето през това време, обаче координацията ми изглежда не е достатъчна, за да поддържам ритъма дълго. Трябва да тренирам..
пп: забавлявах се искрено докато пишех това..![]()
Дай да станем гаджета тогава ... аз съм мил и спокоен човек ... и обичам адреналина ... обичам секса ... висок съм ... даже много .... със светли очи съм ... имам чувство за хумор и абе всичко дето една жена иска имам ... е ще правим ли кфото ще правим или ?
мии нямам интерес.. смиссълл не обичам да ми се хвалятт ии заа една свирка би тръгнал сс меен.. тфа че обичам свирките.. че съм развратна и не ми пука от никой и нищо.. не ме прави лесна![]()
Не не виж сега ... всичко което пиша от началото на темата е бъзикНе съм такъв човек попринцип ... но държа да отбележа че във всеки бъзик има известна истина :Д
На колко години за първи път духахте ?-16
Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? -не съм се притеснявала
Колко см можете да лапате най-много? целия
А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.-Зависи какво ми е на кеф.
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
derbyyy
отправям предизвикателство към тебна бас , че неможе да ми го налапаш целия
![]()
Стига това че аз мога ... не означава че и ти може да се бъзикаш с нея както аз ... не се прави така ... иска се пиниз
я тоя ти май си повярваПървоначално написано от OneGuy
аз не се бъзикам а и говоря сериозно
![]()
е са ше има бой, ебане и сръбска музика![]()
Ех ех, леко с филмите.че съм развратна и не ми пука от никой и нищо.. не ме прави лесна![]()
по скоро бой , свирки и сръбска музикаПървоначално написано от 1234565
![]()
нещо от сортаПървоначално написано от BaRcEloNa4
no bad feelings