.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

ВЪПРОС към момичетата, относно СВИРКИТЕ!

Преди да задам въпроса си, да знаете че и аз съм момиче и питам от любопитство. Който не ще да не отговаря
    За момичетата, които са духали: На колко години за първи път духахте ? Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? Колко см можете да лапате най-много? А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.

За момичетата, които НЕ са правили свирки: Какво мислите за свирките? Одобрявате ли ги? И ако не , мислите ли че никога няма да лапате?

Не целя нищо с тази тема, даже аз самата ще кажа за себе си. За първи път направих свирка, когато бях на 17. Притеснявах се страшно много, че няма да задоволя партньора си и си мислех , че трябва да го налапам целия. Когато обаче започнах разбрах че не е толкова трудно и че не трябва да го лапам целя. И сега обичам да правя свирки. Това НЕ значи че съм курва, защото съм го правила само на 3 момчета!

По готино е като го налапаш целия ... стига до гърлото а там е по тясно ... и е като слива ...

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    По готино е като го налапаш целия ... стига до гърлото а там е по тясно ... и е като слива ...
    Явно имаш много опит

По темата: Няам коментар просто всеки ден няква тема от преди 5-6 дена
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    За първи път съм правила орална на 14. Духала съм на едночко, моето си.
    Не се притеснявах, по-скоро бях любопитна. Не съм мерила, колко см мога да лапна, но с практика разбрах, че трябва да се обърне най-много внимание на главичката. Не се мъча да го лапам целия. Правя го заради физическото удоволсвие на партьора и моето емоционално такова.

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Не се притеснявах, по-скоро бях любопитна. Не съм мерила, колко см мога да лапна, но с практика разбрах, че трябва да се обърне най-много внимание на главичката. Не се мъча да го лапам целия. Правя го заради физическото удоволсвие на партьора и моето емоционално такова.
    Можеш ли да кажеш в подробности за вниманието над главичката?

лапала съм.. ии ми харесваа.. на 14 .. не се притеснявах.. опитвам се да го лапна повече защото това е номера на хубавите свирки.. точно като отиде къмм гърлото.. само се надявах да не го закача със зъби защото знам че е много гадно.. усеща че ше му свалиш кожата аз лично обичам да правя свирки...

Цитирай Първоначално написано от proxy7
    Абе ръфай не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от derbyyy
    лапала съм.. ии ми харесваа.. на 14 .. не се притеснявах.. опитвам се да го лапна повече защото това е номера на хубавите свирки.. точно като отиде къмм гърлото.. само се надявах да не го закача със зъби защото знам че е много гадно.. усеща че ше му свалиш кожата аз лично обичам да правя свирки...
    По този начин казано ...... би ли ми направила и на мен една свирка ..

П.С.Съжалявам че го казах просто беше по силно от мен

Цитирай Първоначално написано от derbyyy
    По този начин казано ...... би ли ми направила и на мен една свирка ..

П.С.Съжалявам че го казах просто беше по силно от мен
    мии всеки си има начин на изразяване.. ии да мога да го кажа още много пъти щото е така.. нее мии и пречии даа тръгна с някое момче и да му духам.. харесва ми просто.. задоволява ме емоционално най-вече.. ноо ми харесва ккакто и да го гледам

А такаа хубава работааааа :Д а сега кажи име ... населено място... години ... цяло енг ... и ми разкажи повече за свирките и за това как ги правиш

П.С. пак се извинявам че го казах беше по силно от мен ... просто ме предизвикваш по някакъв начин

мии лапам гоо,започвам да обикалям главичката на пениса с върха на езика ми...лапааам навътре навънкаа навлажнявам гоо хубавоо.. през това време и с ръчичката си играяя.. едновременно..

Интересно наистина ... а нагледно би ли показала ...

П.С. Съжалявам че го казах просто животното в мен говори

мии не духам на всеки .. ако ходя с някое момче да.. ноо ее такаа за една свиркаа.. на 4 километър мое пробваш

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от proxy7
    Лол, не мислех, че ще стигна до там да обяснявам във форума как духам. И аз в началото се мъчех да го лапам целия, но задачата не се оказа толкова лесна, особено, ако трябва да се поддържа темпо, което да го докара до края. Реших да експериментирам и да наблюдавам реакциите му. Любимото му (за което ми е споделял) е леко засмукване на главичката и къси бързи движения нагоре/надолу (само около главичката и пръстенчето или коронката или както там му казват).
    Напоследък реших да добавя и малко бързи движения с езичето през това време, обаче координацията ми изглежда не е достатъчна, за да поддържам ритъма дълго. Трябва да тренирам..

пп: забавлявах се искрено докато пишех това..

Дай да станем гаджета тогава ... аз съм мил и спокоен човек ... и обичам адреналина ... обичам секса ... висок съм ... даже много .... със светли очи съм ... имам чувство за хумор и абе всичко дето една жена иска имам ... е ще правим ли кфото ще правим или ?

мии нямам интерес.. смиссълл не обичам да ми се хвалятт ии заа една свирка би тръгнал сс меен.. тфа че обичам свирките.. че съм развратна и не ми пука от никой и нищо.. не ме прави лесна

Не не виж сега ... всичко което пиша от началото на темата е бъзик Не съм такъв човек попринцип ... но държа да отбележа че във всеки бъзик има известна истина :Д

Re: ВЪПРОС към момичетата, относно СВИРКИТЕ!

На колко години за първи път духахте ?-16
    Притеснявахте ли се много (например, че няма да се справите или е няма да го лапнете целия)? -не съм се притеснявала
    Колко см можете да лапате най-много? целия
    А обичате ли да лапате или го правите заради партньора си.-Зависи какво ми е на кеф.

sleda ot lubovta

derbyyy
    отправям предизвикателство към теб на бас , че неможе да ми го налапаш целия

Стига това че аз мога ... не означава че и ти може да се бъзикаш с нея както аз ... не се прави така ... иска се пиниз

Стига това че аз мога ... не означава че и ти може да се бъзикаш с нея както аз ... не се прави така ... иска се пиниз
    я тоя ти май си повярва аз не се бъзикам а и говоря сериозно

Повече от фен
    е са ше има бой, ебане и сръбска музика

че съм развратна и не ми пука от никой и нищо.. не ме прави лесна
    Ех ех, леко с филмите.

Цитирай Първоначално написано от 1234565
    е са ше има бой, е**не и сръбска музика
    по скоро бой , свирки и сръбска музика

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BaRcEloNa4
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    е са ше има бой, е**не и сръбска музика