.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Hay.just7
    Guest

Помогнете мии

Здравейте , аз съм момиче и съм на 16 ! Харесвам едно момче от 5 години , но той бяга от мене ... Наистина ми писна вече да се мъча ... Веднъж му бях признала , но той не искаше да имаме връзка , чак ме обиди ВТФ ...След месеци един негов приятел ми каза , че той ме е харесвал... Аз се зарадвах .. ! В 8-ми клас вече не се занимавах с него , но той се занимаваше с мен . Постоянно ме дразнеше , понякога ми правеше комплименти ... искаше да му пратя снимка от ЛС ... и т.н. ! Минала седмица бяхме на лагер и той беше там ... Но бягаше от мене ... В последния ден при заминаване той седна при мен .... И аз реших да заспя ... Когато станах го погледнах и забелязах , че той ме е гледал ... Но после си обърна главата ... Незнам какво да правя ? Едни казват ,че вече няма смисъл да се мъча щом бяга от мен ... Пък други искат да се мъча поне още 1 година ... ! Когато бяхме в лагера Един негов приятел го е попитал защо не иска да е гадже с мен ... И той казал ,че незнае ... Кажете ми какво да правя и защо бяга от мен ? И как да спра да бяга от мене
    Последно редактирано от Hay.just7 : 07-31-2017 на 13:56

Как забелязваш че някой те е гледал през цялото време докато си спала
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Hay.just7
    Guest
    Беше обърнат към мен ... Всъщност аз не спах ... Опитвах се ... И като не можах да заспя си отворих очите и го забелязах ... После приятелката ми каза , че ни е наблюдавала и че той ме е гледал :P

Hay.just7
    Guest
    От притеснение незнам какво пиша ... Ако ще помагаш , помагай ... Наистина писна ми да чакам ... -_-

Тук не знам да има психолози на щат, така че никой не е длъжен да тича да ти помага. След като можеш някъв льольо да го чакаш вече 5 години да реши какво иска, можеш да почакаш и някой да се отзове в темата ти.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

След като вече ти е писнало за какво се занимаваш с него .......... явно и той самият не знае какво иска

като за начало пиши "не знам". Ясно си личи, че той не знае какво иска и в един момент ще си му най-ценното и в следващата ще те нарича курва.
    Последно редактирано от blackangel_236 : 08-01-2017 на 09:46

Или е много срамежлив или не знае кво иска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си