Здравейте , аз съм момиче и съм на 16 ! Харесвам едно момче от 5 години , но той бяга от мене ... Наистина ми писна вече да се мъча ... Веднъж му бях признала , но той не искаше да имаме връзка , чак ме обиди ВТФ ...След месеци един негов приятел ми каза , че той ме е харесвал... Аз се зарадвах .. ! В 8-ми клас вече не се занимавах с него , но той се занимаваше с мен . Постоянно ме дразнеше , понякога ми правеше комплименти ... искаше да му пратя снимка от ЛС ... и т.н. ! Минала седмица бяхме на лагер и той беше там ... Но бягаше от мене ... В последния ден при заминаване той седна при мен .... И аз реших да заспя ... Когато станах го погледнах и забелязах , че той ме е гледал ... Но после си обърна главата ... Незнам какво да правя ? Едни казват ,че вече няма смисъл да се мъча щом бяга от мен ... Пък други искат да се мъча поне още 1 година ... ! Когато бяхме в лагера Един негов приятел го е попитал защо не иска да е гадже с мен ... И той казал ,че незнае ... Кажете ми какво да правя и защо бяга от мен ? И как да спра да бяга от мене
Последно редактирано от Hay.just7 : 07-31-2017 на 13:56