.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Дразня се

Супер фен

Дразня се

Така, с приятелката ми сме адски близки и преди да замине на почивка всеки ден бяхме заедно и си бяхме свикнали постоянно да се чуваме, но ето, че замина и на ден се чуваме максимум по 2-3 пъти и се дразня. Знам, че няма много време за мен, все пак на почивка си е, нови преживявания и т.н., но просто не знам, тъпо ми е. Гледам качва някакви историйки в инстаграм и т.н, но не виждам да ми е писала или нещо такова, а се разбрахме, като има време да се чуваме. Аз не й пиша, защото не искам да й досаждам, там е да се забавлява и да учи нови неща, но пък като чакам тя да намери време да се свърже с мен, оставам с тия 3 чувания на ден за максимум по половин час, как ще издържа така още 15 дена не знам

След като толкова те дразни, да бъдеш без нея, тогава защо просто не замина с нея?

Супер фен
    Малко не ми е по възможностите тази почивка, но днес като се чухме като хората малко ми улекна и просто няма да го мисля. Надявам се да помогне

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Колко мило, пристрастен си.

Супер фен
    Е, не бих казал пристрастен, но лека зависим-да

Имаш два варианта.
    1. Дразниш се и си мълчиш и чакаш да се върне и всичко да е Както преди
    2. Показваш и колко се дразниш, карате се и късате. Вече няма да и се дразниш ама няма да имаш и приятелка
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Баси и обсебващия тип си. Е няма как по цели дни и нощи да сте залепени с канаколит един за друг...Но нищо де, и без това вероятно скоро ще и станеш досаден и неприятен с тези си действия недавайки и да диша без теб...А в тоалетната поне сама оставяш ли я?

Вярно си мухата цеце. Направо конска муха си.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-02-2017 на 18:26
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Колко досадно. И какво си говорите като общувате непрекъснато?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен
    Ебаси нападките Не съм казал, че искам да ми обрущъща постоянно внимание, за бога .. И как определяш това, че бих искал да се свързвам с нея повече от 2 пъти на ден за обсебващо ? А и вече се оправихме с нея, нищо не съм казвал, даже тя настоява да се чуваме по-често, така че съм доволен като цяло. Ай ню таун, аз нямам проблем с общуването с когото и да е, камоли с близък човек за мен, така че винаги се намира какво да говорим
    Последно редактирано от muhatacece : 08-03-2017 на 01:35

Не се притеснявай. И това ще се промени с този вид желание ала твърде малко ми е да ми пише само по три пъти на ден само за по половин час. В един момент просто наистина ще се изчерпате...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не се притеснявай. И това ще се промени с този вид желание ала твърде малко ми е да ми пише само по три пъти на ден само за по половин час. В един момент просто наистина ще се изчерпате...
    Защо трябва да си черноглед? Завиждаш ли?

Цитирай Първоначално написано от shilder Виж мнението
    Защо трябва да си черноглед? Завиждаш ли?
    Не, просто ти казвам, че по твоите описания си голяма лепка, а когато на отсрещния човек не му даваш да диша свободно освен ако не диша твоя въздух това рано или късно писва и даже става досадно. Остава и само да започнеш да и държиш сметка, че се е отлепила за 10 минути от телефона си...

Едит: Ти пък си бил друг.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-04-2017 на 22:20

Супер фен
    Добре, пич, говориш така сякаш, знаеш какво точно е положението и какво й е на нея, а си в пълна грешка в опитите си да се изкараш прав. А послеписа ти под профила говори, че си още по-голяма ”лепка” от мен.

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Добре, пич, говориш така сякаш, знаеш какво точно е положението и какво й е на нея, а си в пълна грешка в опитите си да се изкараш прав. А послеписа ти под профила говори, че си още по-голяма ”лепка” от мен.
    Какво е на послеписа ми? Просто отбелязах, че чак след това забелязах, че ми е отговорил друг човек, а не ти. И двамата сте без аватари, а аз първо това гледам.Сори, ама поне единия да си беше сложил, че не ми се чете шльокавицата на всеки ник в сайта. А за другото просто ми беше достатъчно това: "Тя е на почивка.Чуваме се максимум по 2-3 пъти на ден за максимум по половин час и аз страшно много се дразня."
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-05-2017 на 13:24

Супер фен
    Достатъчно, за да си направиш грешни изводи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си