.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠

Post Бих желал жена ми да бъде девствена...

Привет

Точно така, никога не бих се оженил за жена, която е била със "двама|трима" преди мен.
    При мисълта, че те са блудствали с нея, ще ми тежи цял живот като буца в гърдите. Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.
    Девствените жени са истинско съкровище, ако имам дете от нея, никога не бих и изневерил.

Исках да го споделя с вас, да знаете.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имаш ли пари
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
    Привет

Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

@HollyGolightly, да сигурен съм, че ти и още една голяма група момичета, първо проверявате големината на портмонето, след това проверявате, как мъжа е в леглото и чак тогава се влюбвате в него.
    Вие знаете само да твърдите "21-ви Век сме" и още един куп неща, ама ай да не ги изброявам, че няма да ме четете..
    21-ви Век сме, вече момичетата на 14,15 са си поставили за цел да скочат на първия срещнат, само и само да не са все още девствени, защото това е голямо бреме за тях и голям срам, да бъдат "задръстени" ужас..
    Питам се, защо тогава има толкова много разбити семейства, разбити сърца на деца, разводи и несъответствия м/у двама души, след като не сте девствени преди брака и сте опитали със 1/2-ма преди него, разбрали сте дали мъжът ви има добър инструмент преди сватбата и въпреки това отношенията ви не са добри, изневерявате.
    Какво ли съм седнал да се обяснявам и занимавам със хора, които ми отговарят по-този начин и отгоре на тва с някви' гифове.
    Ще публикувам един цитат:
    Природата си знае работата. Може би подсъзнателно усещаме кой мъж или жена ни подхождат сексуално и се влюбваме точно в тях.

@HollyGolightly, да сигурен съм, че ти и още една голяма група момичета, първо проверявате големината на портмонето, след това проверявате, как мъжа е в леглото и чак тогава се влюбвате в него.
    Не, умнико, цитирах ти точно определено изказване, в което логиката е 0.
    А това каква девойка си търсиш си е изцяло твоя работа
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Но мерси, че сподели
    Хубав ден
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Имаш ли пари
    Това какво общо има ?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Но мерси, че сподели
    Хубав ден
    Смятам, че мъжа би бил по-верен и по-спокоен с такава жена "но повечето не си го признават" нямам нищо против другите жени, но аз съм с такава представа. Имам една приятелка набор 95, която е имала 5 връзки зад гърба си, които само аз знам.
    Имам и още една 95 набор, която ходи с мой приятел 91 набор, който и е първият. Всяка зима/лято ходят на почивка, щастливи са, преди години са имали спорове на всичко си е на мястото.
    Другото разкрепостено момиче, което е със объркана представа за истинска любов и какво точно е живота, никога не е споделяла снимки от почивки с любимия си, на живо изглежда като лека жена и говори като такава, ако бъдеш по-любезен и мил би си легнал с нея на втората вечер, за съжаление тя е по-нещастната в случая. "Какво доверие може да имаш на такава жена"

Хубава вечер и на теб
    Последно редактирано от ПyРкО ♠ : 07-16-2017 на 18:56

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Привет

Точно така, никога не бих се оженил за жена, която е била със "двама|трима" преди мен.
    При мисълта, че те са блудствали с нея, ще ми тежи цял живот като буца в гърдите. Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.
    Девствените жени са истинско съкровище, ако имам дете от нея, никога не бих и изневерил.

Исках да го споделя с вас, да знаете.
    Поредната тролска тема !

Ще ти отговоря в същия дух:

Пръви въпрос - Ти девствен ли си, че да искаш жена ти да е девствена или ти имаш право да си ебеш на воля, а бъдещата ти жена - не ?!

Намери машина на времето и се върни 100-150 години назад. Тогава вашите ще ви оженят с някоя девствена (като ти също си девствен) и веднага след сватбата ще гледат през някоя дупка как ти "дупчиш" булката върху белия чаршаф !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти никога не би ѝ изневерил, ама тя на теб...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какво ни нас интересува?

То и аз искам много работи, ама не ги разказвам насам-натам.
    Пък като толкова искаш търси и ще намериш. Или това е насочено към някоя от форума?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Голям фен Аватара на lunacy
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

притесняваш се че ако не е девствена ще я разочароваш в леглото ли?

споко, и да е девствена, мисля че пак има шанс

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

притесняваш се че ако не е девствена ще я разочароваш в леглото ли?

споко, и да е девствена, мисля че пак има шанс
    ъх, с кво съм заслужил това отношение, не мислиш ли, че си малко крайна с изказването си ? Останах с впечатление, че съм те депресирал още повече и ти си решила да отвърнеш по-някакъв начин.
    Няма да я разочаровам, в нито едно отношение каквато и да е тя, за секса пък въобще, там нещата са 100%, защото знам с какво разполагам, вие жените няма с какво да ме изненадате. На твоя място бих се притеснявал, по-вероятно е ти да останеш разочарована от някой..

Супер фен Аватара на NissaN
    Няма да намериш такава жена вече девствените на 13 са кът.

Повече от фен Аватара на KREED

Ще ти разкажа една история. В града на баба ми, когато е била на 15-16 е имало едно семейство. На външен вид били добро семейство, всичко било ток и жица, докато не се разбрала голямата им тайна. Мъжа винаги карал жената да слага още една чиния, когато се хранят заедно и тя била за първият любовник на жена му. Това е болест. В днешно време няма да си намериш жена, която да не е девствена. Или ще бъде адски грозна и никой не би я искал или се хвани с дете на 13 години и си го гледай докато не ви дойде времето за сватба.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    В днешно време няма да си намериш жена, която да не е девствена.
    Я пак, че нещо не разбрах !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Я пак, че нещо не разбрах !
    Моя грешка. Спеше ми се и не съм обърнал внимание. Имах предвид жена, която да е девствена.

Мега фен Аватара на tori
    А, начи ти можеш да си спал с 3-4-5 женски преди сватбата ама тя трябва да е чиста. Чудесно. :дд
    квак

Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Моя грешка. Спеше ми се и не съм обърнал внимание. Имах предвид жена, която да е девствена.
    ХаХаХа

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А, начи ти можеш да си спал с 3-4-5 женски преди сватбата ама тя трябва да е чиста. Чудесно. :дд
    Съгласен съм с теб.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Пурко, чувал съм, че по циганските пазари се продавали девствени булки. И то евтино. Ще ти излезе към 20-30 хиляди, направо без пари като за такова нещо.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Пурко, чувал съм, че по циганските пазари се продавали девствени булки. И то евтино. Ще ти излезе към 20-30 хиляди, направо без пари като за такова нещо.
    Абе ти как мислиш, и аз съм чувал за тях.
    Ще си позволя да те поправя за тези хора, които продават на тези пазари са "калайджии" Та тези хора, продават собствените си деца на тези пазари, цените могат да бъдат и по високи, зависи от красотата на жената. Между другото някой по компетентен, ще ми каже ли, защо на тези хора е позволено да търгуват свободно с децата си ?
    По темата, аз не искам калайджиика за жена.

Искам нормална жена, която е била прилична в сексуален план, преди да срещне мен "била е само с един". Не искам дама, която е била прекалено разкрепостена, особено ако е правила тройка с двама мъже мега отвратително.
    Но вие твърдите, че такива жени са задръстени не, не са задръстени..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Е, ти искаш и това и това и това и това... Няма пълно щастие.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си