- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти връзка
Здравейте! Аз съм момче на 18 и имам приятелка на 16. С приятелката ми сме заедно от почти две години и винаги си мисля, че нещо не върви както трябва. От начало когато се запознахме всичко вървеше нормално, правех й много комплименти, малки подаръци и т.н. Прекалено много внимание й обръщах и като цяло всичкото си свободно време й го подарявах. От начало тя не искаше да ни виждат заедно когато излизаме понеже първите няколко седмици ходех само аз при нея, а тя не идваше при мен понеже родителите й бяха някак си против това да сме заедно или по-скоро тя да си има приятел. След известно време се запознах с родителите й и мисля, че им направих добро първо впечатление, но нещата не се промениха по никакъв начин. Беше я страх да идва при мен, за да не ни видят заедно и се налагаше да идва „тайно“ с извинението, че ще ходи при някоя приятелка. След 6 месеца връзка, започна и интимният ни живот. От начало бяхме и двамата неопитни, но с времето разбрах, че има някакъв проблем при полов акт, а проблема е, че я боли прекалено много по време на секс. Опитвам се да направя всичко по силите си, опитвам се да бъда романтичен и т.н., но не се получава. Наскоро намерих начин - да се напушим, за да не я боли, но и това не помага кой знае колко много. След толкова време връзка тя не иска да отиде на гинеколог, заради простата причина, че не иска родителите й да разберат, че е започнала полов живот. За жалост секса според мен е една наистина важна крачка и заема наистина голямо място в една връзка между момче и момиче. Винаги секса е бил трудна част и за двамата, случвало се е й да се разплаква от болки и винаги съм се опитвал да я разбера и да бъда добър с нея. Никога не съм й се сърдил, че я боли или нещо подобно, но това нещо е наистина гадно. Другите проблеми, които за мен са прекалено важни са неща от сорта - караме се за най-различни глупости, разбирамо е в една връзка да се карат двама, но тя ми натяква, че вече не ми пукало за нея и т.н. при положение, че се опитвам да правя каквото мога. Вярно е, че не съм същото момче, което бях в началото на връзката, но все пак си я обичам. Не иска да ходим по барове, дискотеки, заведения и т.н. понеже не е било нейният стил и т.н. и не искала да бъде сред много хора. Не иска да ходим заедно на плаж защото родителите й няма да я пуснат. Рядко идва да спи в нас понеже се страхува да не я хванат родителите й, че не я при някоя приятелка, а при мен. В тях съм ходил 2-3 пъти и то по чудо. И това наистина ме дразни понеже искам да имам някакъв контакт с родителите й понеже наистина се надявам на нашата връзка. Опитвам се да поговря с нея на тези теми, но не се получава. Не ме разбира или по-скоро ме разбира, но не иска да направи нищо за това. Доста често си мисля, че връзката ни е ограничена. Кажете ми вашето мнение, какво да направя? Наистина имам чувства към това момиче и искам да продължи нашата връзка. Да добавя, че скоро и двамата имаме рожден ден и ставаме на 19 аз, а тя на 17.
Звучи така, сякаш нещо не ѝ харесваш напълно. Това криене и т.н. А за секса има едно решение и то е много просто: да е супер много превъзбудена. Сигурно не я предразполагаш с поведението си или външния си вид. /:
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Напълно съм сигурен, че имам чувства към това момиче. А за секса - опитвам се да я предразположа достатъчно. Нежно, бавно и е доста влажна.
Имах предвид,че тя теб не харесва, не ти нея :Д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Според мен, годинките малко или много си казват думата, относно цупенията за глупости и превземките, че не й обръщаш внимание и т.н. За секса, бих ти казал същите неща, които правиш, просто явно й изисква време, докато посвикне, а за криенията и т.н., просто говори с нея, защото това е прекалено.
За да не пускам нова тема, ще пиша тук. С нея скъсахме преди около седмици, говорихме няколко пъти и все се карахме. Не знам защо, държи се странно. Истината е, че наистина ми е много кофти, че нашата връзка прекъсна ей така. Все не е някоя връзка 1-2 месеца… почти две години не се премахат просто ей така от съзнанието. Каза ми, че не иска да бъде с никой и да бъде необвързана в момента, за да може да си изчисти ума, но… Иначе, преди време се бяхме карали заради друго момче. Бяхме скъсали ей така за 3-4 дена и когато излязохме ми сподели, че е говорила с друго момче, казах й да видя съобщенията с него и не бяха кой знае колко сериозно, но от facebook-а ги беше изтрила и прочетох един sms в който го питаше кога ще се видят и няк’ви такива… както и да е, преживях го. След 2-3 месеца пак скъсахме и т.н., тя го беше блокирала от фейса и уж я намерил в snapchat-а и от там а-у и онзи ден й викам к’во стана, май пак му пишеш и ми каза „той ме успокоява и ме кара да се чувствам по-добре“ и също така че между тях няма да има нещо повече освен приятелски взаимоотношения, но пък никога не знаеш. Наистина е кофти работата, чувствам се и аз кофти и се вкарвам в някви филми и не е никак добре т’ва… не знам к’во да правя, наистина имам чувства към нея, но от друга страна к’ви са тия работи? Аз не си пиша с никакви момичета понеже не искам да се занимавам с други, а тя веднага му скочи…
брат, твойта е мърша
щом си търси заместител смятай колко те обича и т.н.. това да се криете и подобни неща са толкова тъпи, че наистина само едно момиче може да постави такива ограничения във връзката
според мен е най-добре да спреш всякакви контакти с нея, защото и да се съберете тя пак ще търси утеха при онзи, който я разбира "по-добре".. ползва те, за да й вдигаш самочувствието и егото
Предполагам, че си прав. Не знам защо го прави това с другият. От около 8 месеца когато се разделяме за по ден-два примерно, все си пише с него. Много странно наистина…, иначе кофти работа просто. Последното когато говорихме video call и й казвах, че нали няма да се получи между нас и че вече не ме обича и т.н. тя плачеше. Преди 2 дена стана т’ва.
да реве колкото ще.. да ходи при оня капут да й бърше сълзите щом ще седи на два стола едновременно
Писах й днеска, поговорихме малко по телефона и някак си всичко беще различно. Каза ми, че проблема не бил в мен, а в нея и че иска да бъде сама. Говорихме си супер сладко един с друг и ми каза, че с него е спряла да общува и не са общували кой знае за какво, ами за дребни неща. (т.е. не за нещо повече от приятели) Утре имаме среща и ще си поговорим по-така, но казах й за всичко, което не ми харесва в нея и тя ми каза, че съм наистина прав.