- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малък проблем
Здравейте. Аз съм на 17 години.
Проблемът е следният:
По време на ФВС аз оставам в стаята и изяждам обяда на съучениците си. Просто съм адски гладна. Понякога съм се карала дори с майка си, когато ми каже да спра да се тъпча. Стигали сме до размяна на тежки обиди дори съм й посягала.
Чудя се как да спра да крада от обяда на съучениците си, за да не започнат да се съмняват, защото ще започнат да ми се смеят и да съдят....
Вече дори дънките ми се протриват, а трудно намирам мой размер....
Последно редактирано от petqivanova3 : 08-05-2017 на 06:44
И аз това се чудя![]()
Сигурно говори попринцип
Не знам какъв съвет да й дам и аз ям много, но въобще не ми личи
Мда...
Да,попринцип говоря. Просто храната не ми стига. Нито фитнеси ме вълнуват, нито диети.
А трябва
97 кг съм, а не 200. Каква е тази дискриминация да му се не види ? Не мога да ям ли, бе?
Не е хубаво за теб самата, за здравето ти, къде я виждаш тази дискриминация?
Тук имаме едно от момчетата, което е в същото състояние @haritov, се пише. Сигурен съм, че дупето му е по голямо от твоето, той е скаран със спорта, а това не е хубаво, коя жена би искала мъжът й, да има по голям задник от нейния.
Последно редактирано от ПyРкО ♠ : 08-05-2017 на 08:46 Причина: Ндам
И кво,не мога да ям ли?
стига спокойно не е болка за умиране ако искаш съвет в по голямо съдържание можеш да ми пишеш на лични
така това е защото ако ядеш неща който са като вафли шоколад маргарин изкуствени салами чипс зрънчо солети и т.н това са доста високо калорични продукти а с ниско съдържание на енергия(въглехидрати )
ако тръгнеш да се граниш нормално смисъл и с протеини ,въглехидрати и повече зеленчуци и плодове няма да ти има нищо и няма да се тъпчеш и даже може и да свалиш килограми
аа и никой не ти казва да не ядеш и те съветвам като видиш коментара може да ми пишеш за да ти помогна с поголямо съдържание на информация
Това че вземаш обяда на другите е навик който трябива да го премахнеш,според мене трябва по физическо да излизаш с другите навън а доколкото храната трябва да се въздържаш по някакъв начин или си вземай повече храна от вас
Бори се за това което те прави щастлив
Може просто да помолиш твои приятели за храна, ако си много гладна. Също може просто да си взимаш повече храна от вкъщи..
Най-добрият вариант е да се опиташ да се ограничаваш постепенно от ядене и след време ще ти е по-добре. И аз не съм фитнесманяк или профисионален диетолог, но не те съветвам да правиш строги диети, може просто да правиш това, което ти казах по-горе.![]()
Абе хора да си говорим истината. Момичето е 97 кила, най-вероятно търпи подигравки и всякакви психически натоварвания, затова и набляга на храната и на тъпченето, но пък има и други занимания, в които да подтискаш тези мисли, като например да тренираш.
Да може, но все пак трябва да се въздържаме от такива коментари ....
И все пак ако имаш приятел или пък си харесваш някого направи го за някого щом за себе си не можеш...
Пример: Аз съм момиче набор 01 и до миналата година февруари месец бях висока 160см и тежах 92кг и реших да се променя и заради себе си и заради момчето което харесвах и стана изтеглих си едно приложение на телефона за домашен фитнес и също така и за йога записах се и на народни танци почнах и 90 днената диета и автоматично за 4 месеца станах 65кг след това само тренирах и се захранвах един месец по късно бях 61 кг след това почна сезона на дините и стана така че беше много топло и то като е топло и то не ти се яде след това стана така че сутрин ядях плодове а обад следобед вечер ядях плодове нещо от сорта на 3 седмици тръгнах да ходя на плаж.... и като стана и по топло сутрин тръгнах по 15 минути да тичам и след тва да върва и да ги редувам понеже много исках да ходя на едно състезание и сгтана юли месец бях 58кг и бях висока 161см после нали август и септември се наложи да потренирам повече защото си бях направила контузия на крака и трябваше да го раздвижа и докато се усетя бях 55кг като нали абсулютно всичко си ям шоколад зеленчуци плодове месо картофи и така октомври месец вече разбрах че са тръгнали да ми се заформят плочки на корема и се амбицирах още повече и продължих да си правя обикновенните упражнения сутрин на гладно и вечер стана ноември и имах повече време и наблегнах на ученето и спорта декември месец вече имах вдигнато самочувствие стегнати крака и ръце с оформени плочки и през цялото време на моята голяма промяна не съм забелязала че едно 4 момчетат са се сваляли с мен и до днес когато примерно някое момче ми каже имаш яко дупе с яки гърди му благодаря за комплимента и си защитавам странието което съм положила сега вече съм висока 164см и тежа 52кг и се чувствам добре според мен и изглеждам добре това момче което харесвах още в началото ме забеляза и станахме гаджета и до днес сме си заедно вече 6 месеца. дано съм ти помогнала недей да се притесняваш пожелаеш ли го ти никой не може да ти попречи успех