.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Бягане

Бягане

Имам въпрос относно бягането - с бягане отслабва ли се или се стяга тялото? И ако само се стяга - кои части на тялото се стягат?

Повече от фен Аватара на fls63
    И се отслабва, и се стяга. Бягането може би е един от малкото видове спорт, който влияе на цялото тяло, т.е. обхваща всички части на тялото. Ако си решила да спортуваш бягане- поздравления!
    "GOD IS GOD AND I'M NOT"

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    И се отслабва, и се стяга. Бягането може би е един от малкото видове спорт, който влияе на цялото тяло, т.е. обхваща всички части на тялото. Ако си решила да спортуваш бягане- поздравления!
    От 4-5 дена бягам, искам да вляза във форма. По принцип съм с нормални килограми, обаче тъй като съм ниска и искам да сваля малко, и да стегна дупето и бедрата.
    А след колко време ще покаже резултат?
    Благодаря!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    сега ще изскочи някой с препратка към сайт

Фен
    Град
    Pleven
    Всичко зависи от времето за бягане, за да почнеш да гориш мазнини ти трябват над 20 мин бягане.

Преди година (може би малко повече) отслабнах с бягане, свалих около 8 килограма, а след това реших да включа и кардио тренировки вкъщи. И все пак за бягането - бягах по около час без спиране през ден. Някой път се случваше и всеки ден да ходя на стадиона, но ми казаха, че така претоварвам тялото си.
    Ако искаш релеф - мисля, че фитнеса помага най-много за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си