Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
Мхм доста познати качества не бих казал, че и на мен ми липсват същите качества, но едно е сигурно в България с подобен характер момче си е обречено да седи сам, дори и секс не е лесно да намери, виж ако попаднеш на точният човек за теб тогава не би трябвало да е проблем! Но у нас не се толерират момчетата с подобен характер, те са оставени на произвола на съдбата и момичетата никога не действа първи, чакат момчето да прави първата крачка поради някакви стари, тъпи и консервативни разбирания от 17-18ти век! Даже и много да те хареса едно момиче пак ще си трае и няма да предприеме нищо, а даже е възможно и да ти се дърпа, ако ти пробваш нещо!
Аз също съм срамежлив и свит, но имах връзка със сексуално разкрепостено момиче няколко години, някои момичета харесват скромни и срамежливи момчета, които не са мъжкари и не са отракани, но явно е до едно време, но все пак има шанс, ако подобен тип момче попадне на скромно момиче...защо не...но е трудно в днешно време всеки иска да си извратен и отракан, жалко за хората като мен, аз мисля по-остаряло и традиционно може би и искам да имам скромно момиче и да живеят с него цял живот, да имат семейство и тнт...а не някакви безсмислени секс връзки и безкрайни купони...може да звуча странно и като пълен загубеняк, но това е моето мислене и вярвам, че не съм само аз такъв а има и други като мен...не си ли извратен и отракан шанса ти е доста-малък, но има и изключения...