- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя?
Добър ден! Преди доста време се запознах с едно момче но той няма чувства към мен. Много хора ми казаха да не се занимавам с него но....не е толкова лесно. Моят въпрос е какво да направя за да го забравя?
Продължавай напред и не мисли за него..![]()
Не споделяй плановете си с никого. Хората обичат да ги развалят.![]()
Ако бездействаш е ясно, че само ще мислиш за него и така ще ти е гадно. Намери си някакво постоянно занимание за седмица две и така със сигурност ще го забравиш.
Времето и новата любов оправят всичко. Няма как да стане от самосебе си - трябва време и да бъдеш силна! Не мисли за него, не е единствената риба в морето, както се казва хаха.
Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.
Паулу Коелю
Малко постен коментар? как да го забравиш? чакай малко кажи какво е имало между вас?
Срещали сте се? излизали сте? спали сте? имало ли е някаква искра?
Или ти си го видяла и си казала "това е моя човек" той ще е.... каза ли му,че изпитваш нещо?
Забравяш го като търсиш друг човек който да го замести... но веднага след подобна случка ( разочарование ) не е много удачно да търсиш друг човек... щото ти и да намериш човек, ще си мислиш за предния който не ти е обърнал внимание...
Изчакай да мине време, месеци, година, намери си хоби, работа, запълвай си времето, не оставяй свободно време да мислиш за глупости и така най-бързо ще го забравиш..