.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Exclamation Как да го забравя?

Добър ден! Преди доста време се запознах с едно момче но той няма чувства към мен. Много хора ми казаха да не се занимавам с него но....не е толкова лесно. Моят въпрос е какво да направя за да го забравя?

Супер фен Аватара на NissaN
    С времето ще го забравиш.

Продължавай напред и не мисли за него..
    Не споделяй плановете си с никого. Хората обичат да ги развалят.

Ако бездействаш е ясно, че само ще мислиш за него и така ще ти е гадно. Намери си някакво постоянно занимание за седмица две и така със сигурност ще го забравиш.

Времето и новата любов оправят всичко. Няма как да стане от самосебе си - трябва време и да бъдеш силна! Не мисли за него, не е единствената риба в морето, както се казва хаха.
    Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам.

Паулу Коелю

Цитирай Първоначално написано от pandichka Виж мнението
    Времето и новата любов оправят всичко. Няма как да стане от самосебе си - трябва време и да бъдеш силна! Не мисли за него, не е единствената риба в морето, както се казва хаха.
    Точно така !

Малко постен коментар? как да го забравиш? чакай малко кажи какво е имало между вас?

Срещали сте се? излизали сте? спали сте? имало ли е някаква искра?

Или ти си го видяла и си казала "това е моя човек" той ще е.... каза ли му,че изпитваш нещо?

Забравяш го като търсиш друг човек който да го замести... но веднага след подобна случка ( разочарование ) не е много удачно да търсиш друг човек... щото ти и да намериш човек, ще си мислиш за предния който не ти е обърнал внимание...

Изчакай да мине време, месеци, година, намери си хоби, работа, запълвай си времето, не оставяй свободно време да мислиш за глупости и така най-бързо ще го забравиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си